2bernamitas7 Bence dekolte taşıyabiken kadına yakışıyor. Yoksa iki göğsünün arasından kamyon geçecek kadar aralı olanlara dekolte yakışmıyo
Size göre dekolte taşıyabilene mi yoksa cesareti olana mı yakışır?
2bernamitas7 Sadece yakışan ve taşıyabilen giymeli. Geri kalanlar komik olmakla birlikte iğrenç bir görüntüyle ortalıkta dolaşıyorlar, yani bazen abladaki özgüvene bak be diyoruz. Gittiği yere göre giyinmeyi bilmekte önemli. Basit kadın gibi görünenler dediğim tarzda yani yakışmadığı halde zorla yakıştığını düşünenler, aslında bazılarıda yakışmadığınında farkında ama sırf açmak için açıyorlar. Bunada ben bilerek sergilemek diyorum. Dekolteyle sergilemek arasında çok fark var. Yakışır giyer taşımasını bilir bu tertemiz dekolte olur ama açmak için açanlar sergileyenler kategorisinde
2bernamitas7 Dekolte sevmiyorum. Özellikle göğüs dekoltesi bana en iğrenç gelen.
Ama sırt dekolteli bir o kadar zarif duruyor.
Kendim dekolte kullanmıyorum ama, kullanıp sınırını bilene olabilir.
2bernamitas7 dozunda dekolte çok severim şahsen ama taşıyabilmek daha önemli bence 🥰
Usnac95 giymem işte kapaliyim😂 ama çok beğeniyorum giyene taşıyana çok yakışır❤️
- Düzenlendi
2bernamitas7 detoks suyu anladım🤣🤣🤣🤣
HurremSultan gereken herşeyi yazmışsın
SIklik icin olmazsa olmaz degildir sIk demek Dekolleté demek degildir benim icin..
Giyenede giymeyenede saygim var ama kimisi cidden proporsiyonuna uygun giyinmiyor Dekolleté diye bütün vücutlarini ortaya sergiliyorlar hic hos durmuyor 🤷🏻♀️
Yerinde ve uygun oldugu sürece cekici gelir ama üsttede belirttigim gibi Dekolleté adi altinda her seyini sergilemeye calisanlar cekici olduklarini saniyor ama bana göre cok ucuz basit geliyor.
Ve son olarak cesareti olan degil tasiyabilene yakisir.. 👌🏼
Mesela benim cesaretim var ama diyelim vücut hatlarim uygun degil ozaman asla bu riske girip kendimi rezil edemem🤣
2bernamitas7 Güzel fiziği olan her kadına dekolte yakışıyor.
buzdankalpler 💝😁 gene hakliyim demig😝
HurremSultan düşünüyorum ne ekleyebilirim diye bulamadım 😁
buzdankalpler biliyorum kanki 😝 sen ne yazarsın diye düşündüm bunu yazdım 😁😁😁💝
2bernamitas7 şıklık için olmazsa olmaz değildir ama yerinde ve ölçülü dekolteyi çok severim
Kötü düşünmem basit gelmez yakışana herşey iyi olur
Açıkcası ben başkaları hakkında birşey düşünmem hep iyi niyetliyimdir
2bernamitas7 ya, herkesin kendi hayatı tabi ama açıklık ve çıplaklık arasındaki farkı bilerek oturmasını kalkmaaını bilerek giyilen hee dekolte bence hoş ☺
Güzel cevaplarınız için teşekkürler uzun bir aradan sonra geldim