Emzirme/bitki çayları?
Zamansiz_ ahaha yaz aylarını düşün, tatili düşün 💃
Rouge
Hastane yemekleri mi Ardlleee seni de bir kaç gündür göremiyorum. Nasılsın? Neyin var? Bir anlat bakayım 😊
belladonna ayy acaip gaz oluyor bana biliyomusunnnn gecen sene dogum yaptiktan 1 bucuk ay sonra izne gittim malum vucut kiyiya vurmus balina misaliydi bu sene bomba olmacaaaag💃🏻💃🏻 yani insallah masallah😂
Zamansiz_
Kendini motive et aşkım eltini, görümceni, kayınvalideni düşün 😀
belladonna ay kiz onlar zaten yapicagini yapiorda kendi tanidiklarim yapinca ayrica bi incinmiyorum degil🫠🌺
Zamansiz_
İnsanoğlu öyle..
Bende her gün yeniden öğreniyorum
belladonna evet annem hastane yemekleri yemekler yapıyor mübarek 🥹🥹😢hastayım nilim ya o yüzden yazamadım pek yoktum koronayım yüzde seksen günlerdir asırı üşüme bogazdan goguslerime kadar yanma kemik agrısı hissediyorum bugün cok daha iyiyim yarına biseyim kalmaz çalısmaya devam ederim inş dün gitmek zorunda kaldık iş yerine görsen herkes seferber oldu o kadar güclü durdum çalıştım yani ama belliydi ses zaten yok asırı tatlı bulanlar cok üzülenler her telden bir yorum düzelmeden asla gitmem biyere
belladonna alışıyor insan gordukce duydukca..🌷
Rouge Bebeğim bitkiler öyle sandığın gibi masum değiller ,özellikle bebekler için. Emziren ve hamile kadınların içebileceği bitkiler sayılıdır onları da fazla tüketmek yasak. Bebekte ishal ,gaz gibi sindirim sorunlarına sebep olur . İçinde kafein olanlar huzursuzluk ve uykusuzluk yapar. Bazı çayların çok tüketimi de annedeki hormonları etkiler ,hücre yapısını bozarak kadınsal organlarda kansere sebep olabilir. Zaten bitkilerin çoğunun ilaç yapımında kullanıldığını varsayarsak öyle hafızamızdaki gibi zararsız olmadıklarını anlayabiliriz.
Rouge
Ahh Ardle’m çok geçmiş olsun. Ben bu kadar hasta olduğunu tahmin edemedim. Anneler iyi ki var 🙏🏻
Bu sene hasta olan kurtulamıyor, olmayan da hiç olmuyor sanırım. Nasıl bir kış geçiyoruz anlamadım herkes hasta. Ve dediğin şikayetleri söylüyorlar. Burada test de yapmıyorlar. Orada nasıl bilmiyorum ama.
Sen yine dikkat ediyorsun ama bende söyleyim çok dikkat et aşkım kendine
Zamansiz_
Valla hala şaşırıyorum ama neyse..
Rouge iyice cocuktan sogudun sen sjsjdj😂
belladonna ay bunlar test yapsa ne olur ya sanki doktorlukları var masallah ben varya bu sene hic olmadığım kadar hasta oldum artık yeter allahtan vitamin falan alıyorum düsün almasam topragın altından yazıyordum heralde 😂
belladonna teşekkür ederim askım🥰💕