Rouge sahsen ben ustlenirim😂😂 usteki yorumuna cevaban gelme buralar kalabalik zor cokuslu🥲 uzerine yalnizlik eklenince olmiiiii🥲

Rouge cok agir olmadiklari surece cocuklari hastaneye dr goturmuyorum ya her defasinda senin söylediklerini soyluyorlar ben bilmiyorum agri kesici su vermeyi🥲

Rouge maalesef ki emzirdiğin dönem sıkıntılı yediğine içtiğine dikkat edeceksin gaz yapmayan soğuk olmayan sütü etkilemeyen vs vs 🥲🥲🤷🏻‍♀️

Zamansiz_ cevabı basit bitki çayı bize bile zararlı böbrek iflası yaotirabiliyor bebisler daha büyük tehlikede

Rouge canım esrarda bir bitkidir biliyorsun değil mi 😂

Rouge yok o yazanlar mutsuz insanlar aynı şeyi bekarlara da yapıyorlar sen bir evlen görücez gibi gibi varyasyonları var ay sen okulu bitir iş hayatını görücez gibi
            Eğer istiyorsan gerçekten uygun zamanda yaparsın aklın başında hiç te öyle vücut bitecek olayı değil bunlar genetik meselesi çağla Şikel iki çocuk doğurmuş hala aunı misal

Zamansiz_ yok yok gelmem gelirsem de bisey olmaz allahın izniyle herseyimi düşündüm calıstım bunun için

bukii27 keske sadece o dönemin zorluklarını duysak 😂😢

etoile kız siz beni ne sandınız öyle söyleyince😂 biliyorum tabiki ilaçların vs bitkilerden oldugunu biliyorum biliyoruz yani kadın esrardan o sekil bitkilerin kullanımından bahsetmiyor ki günde bir iki fincan papatya cayının yasak olması beni şaşırttı😂 bitki cayı diyince aklıma esrar ilaclar gelmedi papatya cayı falan düsündüm yani haliyle o yüzden sasırdım 😂yani bayılana kadar bitki cayı içmek de degil konu o yüzden neden zararlı olabilir dedim eskiler bilir ben aromaterapi dersleri almış bir insanım lütfen 😂

simonedebeauvoir o kişiler evlenince de hayat biticek diyorlardı bana şimdi benden tavsiye istiyorlar eskiden tartısıyorlardı görürüz diye şimdi sus pus ordan biliyorum haklısın yani hazırlıksız bilincsiz cocuk yaparsalar tabiki mutsuz olurlar evlenip cocuk doğurma zorunlulugu var gibi ve o sekilde ürüyoruz yinede işte okudukca daralıyor insan ister istemez