• Gündem
  • Bugün aklınıza gelebilecek olan bütün soruları cevaplayacağım 😂✋

Şimdiiii ilişkiler olsun. Cinsel sağlık olsun. Bütün sorularınızı bir deneyim ve hemşirelik açısından cevaplayacağım. Sormak isteyenler sıradan gelsin 😂

Asklepios ikili ilişkiler de olabilir. Dediğim gibi soru cevap postu olsun. Yararlı olacağını düşünüyorum özellikle cinsel sağlık açısından

senOlsanBari yok kız. Vajinismus için soranlar var yada genital uçuk olabilir. Genelde sağlık ağır basıyor bende. Yada gebelik ile ilgili. Kızlık zarı filan. Zaten böyle birşey yapmayı istiyordum. Soru işareti olanlar gidersin en azından.

senOlsanBari kadın doğum uzmanının yanında çalıştım. Yoğun bakımlarda filan. Kadın Doğum servisinde. Yani bizde boş değiliz miskinciiiim 😂😂

Asklepios vajinal enf var sanırım bende ilişki yaşarken özellikle de eşim süreyi uzattığında aşırı yanma oluyo ya dr gitmeye de kokuyorum şu sıralar gitsem ne yapacak tahlil yapıp sonucuna göre mi ilaç verecek yoksa bu rahatsızlık için belli ilaçlar var biz mi gidip alıyoruz varsa tavsiye ettiğiniz ilaç öğrene bilirmiym

Deleted5 vajinal enfeksiyon için belli şartlar vardır. Yanma kokulu akıntı gibi mantar varda beyaz kesik akıntıya döner hatta. Sürekli kaşınır. Kültür alırlar genelde mantar enfeksiyon vs için. Eşinizle birlikte olurken tahrişe bağlı da yanma olabilir. Enfeksiyona bağlı da. Siz şikayetinizi anlatın. Muayene olun. Eğer enfeksiyon bulgusu görülürse antibiyotik başlanır. Vajinal fitiller verilir. Enfeksiyon ayrıca ilişkide ağrı da yapar. Mantar olma ihtimali olsa tavsiye verebilirim ama enfeksiyon mu mantar mı belli değil. O yüzden doktora muayene olun bence

Asklepios yok mantar değil hamileyken de fıtıl kullandım çünkü sadece yanma ve beyaz akıntı var ilişki de çok zorlayınca yanma oluyo sadece ilişki sırasında idrar yaparken bile degil

Asklepios o zaman bi soru sorayım akıntı kaşınma vs olmadan vajinal koku neden olur hiç akıntım falan yok kaşıntı da olmuyor ama koku oluyor 😒

Deleted5 zaten çok ileri mantar da yada enfeksiyon da idrar yoluna çevirip yanma yapıyor. Enfeksiyon olma ihtimalin yüksek. Doktora muayene ol. İlaçları kullan. Vajinal temizlikte sadece su kullan başka kozmetik yada sabun kullanma florasını bozarsın. Bir de iç çamaşırlarını düzenli ütüle. Kimilerinin daha çok yakındır enfeksiyon olmaya sürekli tekrarlar

senOlsanBari nasıl bir koku. Her vajinanın kokusu vardır zaten ama bu nasıl olduğunu önemlidir. Ekşimiş mi. Normal seni rahatsız etmeyecek bir koku mu yada keskin mi nasıl?

Asklepios şimdi ben normal doğum yaptım. 15 ay olcak. Ama hala dikiş yerim bazen acıyo özellikle idrar yaptıktan sonra taharet alırken. Bide ben jiletle alıyorum işte jilet yaparken.. neden oluyo yaaa haşa iyileşmedi mi dikişler yoksa doktor dikişte bir sorun falan mı yaratmış? İlişkide acımıyo

boncuk 15 ay çok uzun bir süre. Fazla mı dikişin oldu? Örnek vereyim ben sezeryan oldum 1 ayda geçti kapandı benim tamamen genelde bu sürelerde kapanır. İlişkide acıma olmuyorsa bu iyiye işaret. Dikişte sorun olsa özellikle ilişkide acıma yapar. Cidden neden olduğunu anlayamadım şu an. Uyuşuk desen normal derdim

Asklepios 2 gündür sag gögsüm agrıyor elime sert birşey geldi sanki yuvarlak birşey gibi emzirmeden kaynaklı olabilir mi

Asklepios 9 dikişim oldu ve zor bir doğumdu. Yani rahatsız eden ya da sürekli olan bir acı değil sadece belirli zamanlarda elimle açtığım zaman. Açma dediğim de öyle çok bişey değil yani dediğim gibi temizleme hallerinde. Anlam veremiyorum ben de