Bilinmeyenlidenklem Laledmrrr ben onun arkadaş gruplarına karışmıyorsam onunla böyle bir lüksü yok sonuçta 😂
Laledmrrr Bilinmeyenlidenklem evet haklısın pugb karışmıyosam onun bişey demeye hakkı yok benimde bilmiyo😀
Mathilda Laledmrrr fışkıranlar. Salatalıklar patlıcanlar, duşta sperm görüp hamile kalanlar 🤦♀️ Vıyy okurken şok tan şoka girdim 🤣hagahahah
Bilinmeyenlidenklem Laledmrrr He ona karışıyorum 😂 bu gece oynayayım mı dedi yok otur film açıcam film izliycez yoksa konuşmam dedim oturdu film izledik 😂
Deleted5 Laledmrrr ay asla göstermem burda benden alevli karılar var onları okuyup özenir benden bekler falan asla kaldıramam erkek bu güven olmaz 🤣🤣🤣🤣🤣
Laledmrrr Bilinmeyenlidenklem benimkide bu gece oynayayım dedi hayır dedim ama film de izletiremedim biraz surat yaptı ama😀😂yemedim ben
Prensannesi1258 Laledmrrr allah belasını versin bu pubgnin kocamın suratını göremez oldum bıktım yemin ederim
Bilinmeyenlidenklem Laledmrrr önceden demişliği var bilgisayarı kırar eline veririm o zaman daha güzel oturursun dedim öyle öyle vazgeçti kırk yılda bir oynat 😂