Cicikiz ee yok artık, resmen seni kullanıyor. Eşim izin vermiyor diyip vermeyin bir daha. İnsanlar ne kadar pinti ya. Ben de bu eve yeni taşındığımda yan dairedeki komşu mikserini bana verir misin kek yapıcam demişti. Ben de bozuldu veremem malesef dedim. Halbuki bozuk degil sağlam ama ben elektronik eşyaları komşuya veremem. Hem tanımıyorum etmiyorum neden vereyim sana 🤷🏻♀️ bir kere versem devamı da gelirdi kesin.
Geçen sene de üst katlardan bir komşunun kızını istemeye geleceklermiş. Gruptan yazmış kadın, sandalye ve zigon sehpa verebilir misiniz diye. Ben de sevap olsun iyilik olsun diye verdim sandalyelerimi zigon sehpalarimi. 2 gün sonra getirdiler ama sandalyenin ikisine pasta bulaşmış, silmemişler bile. Zigon sehpaların üzeri yapış yapıştı. Resmen ben temizlerken tiksindim. Eşimde cok kızdı verme bir daha dedi. Aylar sonra o komşu yine kapıma geldi. Dünürler gelecek zigon sehpalarini verebilir misin dedi. Ben de geçen verdim hiç silmeden verdiniz, pasta lekelerini zor cıkardım dedim, veremem kusura bakmayin dedim. Kızlarına temizleyipte vermelerini söylemiş ama kızları silmeden getirdi. Kadının suçu yok aslinda ama kızları suçlu. Ama yok bundan sonra kimseye bir şey veremem ben.