Küllü bebek kumrali yada küllü,kestane tonları çok yakıştırıyorum

frambuaz gri ombreyi düşündünmü hiç mük oluyor yemin ederim ciddi söylüyorm.

frambuaz bend esmerim yakışmaz diye hicbirsey yaptırasım gelmiyor ama en içime sinen sombre oluyor gene

enerciiiii valla canım esmerlere en çok yakıştırdığım renk sarı fln başka hiç bişe yakıştıramadım bu rengi çok istiyorum fakat eşim takıntılı katriyen izin vermez şuan saçımda sarı ombre var kendim beyaz tenliyim ama bende çok istiyorum bu rengi 😔😔😒😒

frambuaz bal köpüğü rengi☺️ esmerim, ve orjinal saç rengim. Kuaförler yıllardır saçımda boya olduğuna dair benimle inatlaşır😅🤣 ben sırf bu yüzden sıkılmıştım, herkeste de bu rengi görünce üstleri küllü gri, uçlara ise hafif mavi geçiş ekleyecektim. Anneminde saç rengi bal köpüğü, yıllar önce saçını boyatmış ve kendi rengi kaybolmuş.. Tabii ki o dönemin kimyasalları ile bu dönemi bir tutmuyorum ama sırf sıkıldığım için çok uç bir renk geçişe cesaret edemedim. Kış döneminde sarılıklar biraz azalıyor, yaz döneminde ise iyice artıyor. Bu yüzden yakın çevrem bile hep ya saçımı boyattığımı yada rengini açtırdığımı düşünüyor. Tabii bal köpüğü tonunu gerçekten iyi şekilde uyarlayacak bir kuaför bulmak gerekir, eğer düşünürseniz.

frambuaz
    Bende esmerim ama hangi renge istersem boyatırım sarı siyah mor vs şuan saçım siyah ondan önce sarıydı bir kaç ay sonra griye boyatacağım

BlackMambaa_ yıpranmış mu saçlarınız ya yazık değil mi hani insan Bi kere yaoar da değişiklik olsun diye sürekli boyatmak hiç sağlıklı değil sac yanıyor ve bazı boyalı saçlar görüyorum koyun yünü gibi duruyor yeminle çok da bakım istiyor