Lonely meliha098 kadinlar klubu uygulamasında bir kadının kocası onu çizme topuğu ile dövmüştü. O kadın naptı acaba kurtuldu mu o adamdan hep merak ediyorum İsmi Meraldi burdaysa görür belki🥺
Bubenimoykumm simonedebeauvoir benim tepkim de ohaaa oldu Lidya ismi tanıdık geliyor ancak balkon hikayesini duymamıştım 🤭🤭
bukii27 lanjalee ay yemin ederim görmemişim ya kusura bakma tatlımmmm🥲🥲 çok teşekkür ediyorumm😍🫶🏻bebe kucağımdaydı direk aşagımı indim naptım anlamadım ya
lanjalee bukii27 görmediğini tahmin ettim zaten bebişli hayatta böyle şeyler normal ne kusuru 😘🤗 o kadıncağızın olayı hiç bi sonuca varmadı ya bende çok üzülmüştüm Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin
bukii27 lanjalee ayyy canımsın canım çok teşekkür ederimm beni baya etkilemişti ya o olay Allah kimseye yaşatmasın
Medusa meliha098 Sayee en son hamile olduğunu söylemişti, artık girmek istemiyor olabilir. Eşi gay çıkan hanımefendi de işleri yoluna koyuyorum demişti, eşi oturum konusunda da kandırmış galiba onu
lanjalee Medusa maşallah Medusa da akşam ajansı gibi bak herşeyi biliyo geldi hemen aydınlattı bizi😂😅
buzdankalpler Medusa evet evet bazı iftiraları kanıtlamaya başlamıştı devlet de polis de artık benim yanımda demişti
lanjalee Medusa valla öyle he bundan sonra her akşam 7 de gel işe başla maaşını aramızda toplar veririz 😂😅
selen_ @simonedebeauvoir Özge benim en marek ettigim ama o 1 sene önce falan ki olaylar sen var mıydın o zaman
simonedebeauvoir selen_ ben hiç üye olmadan periyodumu takip ediyordum yumurtlama günleri falan oralarda arada forumu okuyordum