lanjalee Medusa valla öyle he bundan sonra her akşam 7 de gel işe başla maaşını aramızda toplar veririz 😂😅
selen_ @simonedebeauvoir Özge benim en marek ettigim ama o 1 sene önce falan ki olaylar sen var mıydın o zaman
simonedebeauvoir selen_ ben hiç üye olmadan periyodumu takip ediyordum yumurtlama günleri falan oralarda arada forumu okuyordum
lanjalee bukii27 hamileliğinin son zamanlarıdır diye düşünüyorum çünkü benim oğlum o zaman 4-5 aylık falandı yeni yeni dönüyodu şimdi 16aylık
bukii27 lanjalee 8 nisanda doğum yapmıştım işde ben lohusayım diye hatırlıyodum ama yanlış hatırlıyormuşum 🙄🙄🤷🏻♀️😂🥲
buzdankalpler simonedebeauvoir şuan acaba üst katımda mı oturuyorlar diye düşündüm 😂😂😂 dün balkonumda sallanan kilotlu çorabı görüp beni çağırdı da eşim bu ne diye sordu
buzdankalpler Medusa evet evet bazı iftiraları kanıtlamaya başlamıştı devlet de polis de artık benim yanımda demişti
Bubenimoykumm simonedebeauvoir benim tepkim de ohaaa oldu Lidya ismi tanıdık geliyor ancak balkon hikayesini duymamıştım 🤭🤭