Bubenimoykumm simonedebeauvoir benim tepkim de ohaaa oldu Lidya ismi tanıdık geliyor ancak balkon hikayesini duymamıştım 🤭🤭
simonedebeauvoir selen_ ben hiç üye olmadan periyodumu takip ediyordum yumurtlama günleri falan oralarda arada forumu okuyordum
simonedebeauvoir selen_ sorma o zamanlar acayip aktifti burası ağzım açık okurdum biri daha vardı pursaklarda oturuyordu şişmanhatun muydu birşeydi kocası bankacıydı çok anlatırlardı
selen_ @simonedebeauvoir onu bilmiyorum ya kaçırmışım ama aklımda yer edinen isimler var sansürsüzhatun gamzexx onlardan öğrendiğim uyguladigim tüyolar var🫣😁
simonedebeauvoir selen_ ahahhahaha ya aslında o kadar çok var ki ama isim hafızam kötü sadece özge çok yer etti bende geçen profiline baktım hatta kızın psikolojisi bozuktu naptı boşandı mı merak ediyorum
simonedebeauvoir belladonna ben üye değildim normal periyot takip ediyordum ama hiç yazasım gelmiyordu baktım içersi hareketli bende dahil oldum özellikle ilk postumda dediğim gibi şu sivilce muhabbeti tak edince kadınlar olan ortamda konuşalım istedim
BlackMambaa_ selen_ Saye galiba rahatsızdı öyle bir post açtığını hatırlıyorum dua istiyorum diye bir post açmıştı ve uzun süre giremeyeceğini belirtmişti
selen_ @simonedebeauvoir yavru bunlar nasıl aynı kişi uyumuyorum diye meraktan baktım mavi kelebek Lidya dağlar kadar kişilik farkı var 🤷🏻
simonedebeauvoir selen_ vende o mu diye bakıyordum ama yok balkon fantazisi bunda değil o kız zaten çok ateşli yazdı etti oha harikalar dedim sonra birden eşinin kötülüklerini anlattı gitti