selen_ @simonedebeauvoir yavru bunlar nasıl aynı kişi uyumuyorum diye meraktan baktım mavi kelebek Lidya dağlar kadar kişilik farkı var 🤷🏻
simonedebeauvoir selen_ vende o mu diye bakıyordum ama yok balkon fantazisi bunda değil o kız zaten çok ateşli yazdı etti oha harikalar dedim sonra birden eşinin kötülüklerini anlattı gitti
selen_ @simonedebeauvoir bulun mavi kelebeği bize 😂alakası yok ya o Lidya değil bencede criminal araştırmam bitti 🙋🏻
Cicekliperde simonedebeauvoir sen o kadar eski misin kız? Özge en son boşanıyordu. Ben de merak ediyorum onu
simonedebeauvoir Cicekliperde ya boşanıyordu sonra geri barışmıştı bende aşırı mersk ediyorum özge başka hesapla geldiysen üç kere tıklat forumu kanka hahahah
Cicekliperde simonedebeauvoir ben seviyordum ya onu. Bide lazın kızı vardı kimseyle anlaşamıyordu ama ben onu da çok seviyordum. Barıştı sonra yine ayrılmaya karar vermişti sanki. İlişkileri çok inişli çıkışlıydı
simonedebeauvoir Cicekliperde lazın kızı hiç ilgimi çekmemiş ama biri vardı kocası bankacıydı kendisi pursaklarda oturuyordu iki çocuğu vardı sürekli diyet yapıyordu daha yaşı küçüktü
simonedebeauvoir etoile yok kız dün bulduk onu ama baya aylardır @mavikelebekk__ girmemiş belki yeni hesabı lidyadır
simonedebeauvoir etoile kız kaç kere açıkladım bu sondur! 🤣 ben evlendim evleneli periyot takibine başladım o ara bu uygulamadan bakıyordum ama p zaman postlar daha heyecanlıydı okumak yetiyordu üyeliğim yoktu
Kekillikamisci Ben en çok şizofren bı eşi olan kadın vardı boşanmak istyodu ona kafayı takip olurmesinden korkuyodu . Onu merak ediyorum . Yorumumu okuyosa lütfen cvb versn iyimi
simonedebeauvoir Cicekliperde işte tam saydığım özelliklerini biliyorum bende yaşı küçüktü tesettürlüydü
HurremSultan Cicekliperde @Lazkizi buydu sanırım heo sert yorumlar yapıyordu ağır konuşuyordu ama iyiydi xgskbdd