Edademircan Bı tane komşum var Kullanmadığım bütün malzemeleri istiyor yeterki kullanmadığımi tespit etsin koridordu duran bı canlı cicegimi bile istedi bu burda güzel durmuyor diye
bukii27 Edademircan komşum değilde yurttayken üni de sütyen ve tanga takımım vardı istemişti görüp ben şok 🤦🏻♀️
Lonely Edademircan Ben komşu ilişkilerini sevmiyorum hiçbir komşuma selam bile vermem. Ama annemin bir komşusu kızının tüm söz nişan kına mesclisni bizim tabak çanak masa sandalye örtü vs vs ile geçirdi
ESMERBOMBA_ Edademircan bi komşum var kulağı çınlasın bikere evinde mevlüt okutturacaktı benden büsürü malzeme götürdü başka komşularımdan eksiklerini tamamladı adı evinde pasta börek yapmış oldu tek katkısı demlediği çaydı hala da öyle fakat artık yüz vermiyrm
enerciiiii Edademircan öyle valla annem hep şey derdi bana ölüm döşeğinde olsam evde su olmasa gidip de Bi bardak su bile istemezsin o derece nefret ederim
selen_ @Edademircan çiçek mı 😀köklendirip ekmeside mı zor geliyormuş.Ben yeni elbise aldığım yada mont kaban istiyordu arada giyerim diye hatta ben alamiyorum senin dar gelen geceliklerin varsa versene demişti doğumdan sonra kilo aldım ama oluyor hıh 😀asla kıyafet paylasmam bu önyargıya nerden vardı bilmiyorum
Edademircan selen_ 🙂bu zamanda hiç birseye ihtiyacım yok diye kimseye vermeyeceksin yeri geliyor işine yarıyor
selen_ @Edademircan aşkım gecelik ilk çamaşır gibi şeyler fantezi giyim küçülsede kimseye verilmez ki atılır kadin beleşlik olayını abartmısti
Edademircan enerciiiii açık ihtiyacın olur istersin ama sürekli sureklide olmaz valla annen en doğrusunu yapıyor
Kekillikamisci Benimki kremsanti istedi . Fakat markasinida soyluyo Dr otker varsa vernmi diye afshjdkd
Edademircan ESMERBOMBA_ oh ne güzel valla böyle insanlari sevmiyorum tamam ihtiyacı olur verirsin yardım edersin ama böylede yapılmaz ki