enerciiiii 1 hafta ince borek sosum artmisti bir bardak kadar dolaba koydum bende anneme gittim sknra da kullanamadım bozulmusmudur acaba 3 yufka kalmış borek yapayım dedim
etoile enerciiiii hazır sen bu postu açmışsın böyle en güzel börek sosu nasıl olur var mı tarif lanjalee @Medusa
enerciiiii lanjalee dimi bende öyle düşündüm ama gene sos yaparsam artacak diye bunu kullanmak istedim neyse sağol
lanjalee enerciiiii aynen sen o sosu imha et o sos dolaptan çıkıp yürüyecek yakında çünkü dile falan gelecek 😅😂
enerciiiii lanjalee ne zmn kilo verme düşüncesi girse kafama kendimi mutfakta pasta börek yaparken buluyorum şimdi de kek yapıyorum onu da atim mi sonra bunları yerken google da hızlı kilo verme yöntemlerine bakacam
Zamansiz_ enerciiiii hahaha once bi yiyim sonra diyosun🫠🥲😂 ay benimde instagram kesfetim yemek tatli oluyor her diyet döneminde 🥲
lanjalee enerciiiii benim bu ara hiç tadım tuzum yok ya yemek bile yapacak enerjim yok bi tek çorba yaptım o da mecburen oğlum için yapıyorum
lanjalee enerciiiii yok balım ya hasta gibiyim ama böyle grip öksürük yok sadece enerji sıfır zor ayakta duruyorum oğlum için mecbur o olmasa yatak döşek yatacam yani öyle diyim