enerciiiii lanjalee ne zmn kilo verme düşüncesi girse kafama kendimi mutfakta pasta börek yaparken buluyorum şimdi de kek yapıyorum onu da atim mi sonra bunları yerken google da hızlı kilo verme yöntemlerine bakacam
Zamansiz_ enerciiiii hahaha once bi yiyim sonra diyosun🫠🥲😂 ay benimde instagram kesfetim yemek tatli oluyor her diyet döneminde 🥲
lanjalee enerciiiii benim bu ara hiç tadım tuzum yok ya yemek bile yapacak enerjim yok bi tek çorba yaptım o da mecburen oğlum için yapıyorum
lanjalee enerciiiii yok balım ya hasta gibiyim ama böyle grip öksürük yok sadece enerji sıfır zor ayakta duruyorum oğlum için mecbur o olmasa yatak döşek yatacam yani öyle diyim
lanjalee Zamansiz_ hayır ya düzelmedim bu nasıl bişey anlamadım kemiklerim ağrıyo halim yok ama grip falan değilim değişik bişey
Zamansiz_ enerciiiii acim acc 🥲😂😂 ay simdi gelir acken nasil kilio viribiliyisin cik yinliss diyeb🥲😂 oldukca saglikli besleniyorum bide ben ac yatinca veriyorum ya vucudunu tanimak cok onemli
etoile enerciiiii hazır sen bu postu açmışsın böyle en güzel börek sosu nasıl olur var mı tarif lanjalee @Medusa
lanjalee Zamansiz_ yok balım yarın sabah oğlumu götürücem kontrole o ara kendimde bi acilden giriş yaparım ama yoksa fena düşecem hissediyorum valla. Hayır bi çorba yapanım da olmaz valla perişan oluyorum hasta olunca kocam işten gelene kadar
Zamansiz_ enerciiiii hahaha kiaaaz ☹️🥲😂 vala gidio 30 35 kilo verdim saglikli beslenerek yuruyus hareket ac yatarak tekrar basliyorem aha buyle
Zamansiz_ lanjalee cok iyi biliyorum ya 3 kez virüse yakalanan ben ona benziyor 🥲 sanki vucudunu kontrol edemiyorsun gibi