HurremSultan Deleted_15 hamile kalınca yaocak birşey yok ya diyetle geciremem bir ay aç kalır veririm😂 o bı sene com keyifli yemek yemesi zaten ağrılar sancılar birde aç kalamam😂😂
Deleted_15 HurremSultan ikiniz için de en iyisini yapmışsın valla oh 😂 aç kalınca veriyosan çok iyi valla ben durduğum yerde alıyorum da 😂😂
HurremSultan Deleted_15 saol asko tam beş kilo değildi ama yakındı zgskhxj omuzları genişti benim bebenin doğuştan sporcu😂🤪
belladonna Medusa Aşkım bilmiyorum ama beni bir şey çarptı daha da kendime gelemedim. Tutuldum mu çarpıldım mı bilmiyorum
HurremSultan Etipetito ayy balık sonrasi temizlik beni olduruyor bütün ev camasir suyuna yatirasim geliyor 😂🤪
Etipetito HurremSultan Evi havalandırdım bir saat mutfak penceresi açıktı ama kokuyor hâlâ sabah artık uğraşamam bu geceyi temizlik yerine ibadetle geçirsem.daha iyi.olucak 😂😂
simonedebeauvoir HurremSultan tabi kalanı evden yaptım mesela soğuk baklavada yaparım 🤣 sen ne yemek yaptın dünün yorgunluğuyla 🤣
HurremSultan Deleted_15 yokc kalsam hemen veririm de pisbogazim şimdi burda biri bana kalk ben yapıyorum sende yao dese hemen yaparım😂 kocam sürekli seni bı doyuramadim der🤪
Deleted_15 HurremSultan yemeyi seviyoruz kardeşim napalim diyosun jxhsjsj ama can da boğazdan geliyo be 🥲
HurremSultan Deleted_15 aşırı dans seviyor ya bacaklarını neredeyse tam açıyor dansa vermek istiyorum bı iki seneye😁
Deleted_15 HurremSultan aa evet, dans/jimnastik filan da çok iyi olur keşke çocukken ailem yazdirsaymis diyorum onun için çok büyük bi artı olur güzel düşünmüşsün
HurremSultan Deleted_15 tabiiiii yiyceksin bu dünyada hala ağzının tadı varken valla yarın hastalansak hicbirsey yiyemiycez🥲
HurremSultan Deleted_15 inşallah yapabiliriz ya en olmadı devletin yerleri var havuz falan oraya vericem muhakkak becerilerini kesfetmelerini sağlıycaz babası da bende çok istiyoruz🥰
Deleted_15 HurremSultan hay yaşa ağzın bal yesin 🍯 şimdi kaynanamlardan dönüyorum kayınbabam kemoterapi görüyor ilaçlar ağzında hep yara oluşturmuş okuyan şifa dilesin Allah’ım bütün hastalara şifa versin 🩵 dediğin gibi ağzının tadı varken yiyeceksin 🥰
HurremSultan Deleted_15 Allah’ım safi ismi ile şifa versin bu aziz mübarek günde💝 🤍 ne zaman bu güzelliklerin elimizden kayıp gideceğini bilemiyoruz malesef nasipten kaderden öteye gidemiyoruz o yüzden herşeyin koymeti elimizde iken bilinmeli✨
HurremSultan Etipetito balık yaptığın tencere bı tarçın bı şekerli vanilin at kaynat mis gibi olur ev 🏡✨✨