TombulHatun Deleted_15 gün aşırı olmaz ya ne işte verimli oluruz ne evde o yüzden cuma günleri de tatil olmalı 😂😂😂
Deleted_15 TombulHatun bak bunu da çok istiyodum hatta bi ara olacağına dair söylenti de vardı bi ümitlenmistimm 🫣 cuma mübarek gün bırakın evde geçirelim 😂
selen_ @Yasak_elma 18ayligiz ve öyle saçma şeylere ağlıyor ki 2yas sendromu herhalde hep onun istediği olsun istiyor bunu kurmak için oyun atölyesine başlıcaz anneli alışır belki bana da farklılık olur
Yasak_elma selen_ Sadece sedromlar değil atak haftalarıda olbilir🤷♀️Iyi yapmışsın canım senin içinde onun içinde güzel bi farklılık olur.Kafaları dağıldıkca huysuzluk yapmak akıllarına gelmiyor😊
lanjalee Yasak_elma genel kontrol için götürdüm vitaminlerine devam edelim mi ne durumda şükür iyi çıktı ama devam edin dedi doktor . Çok teşekkür ederim 🥰🌺
HurremSultan Yasak_elma ay küçüğü iki yaşındaydı demi igndenc yaaa benimki de öyle birde inat🥴 evlat sevigi olmasa cekilcek çile degilmis bu sendromlar 😂😂😂
Yasak_elma HurremSultan Evet şuan 32 aylık 2 yaşının icinde daha ve 2 yaş en tehlikeli yastır bunu unutma kanka😑Evlat işte canları sağolsun iyice büyüdülermi elbet bu zorluklarını unuturuz🤷♀️💆♀️