HurremSultan Rouge vay be ardleeee isler seni yoruyor demek 😂 sakin doğurma bu yorgunluğa can kurban🤪🤪🤪
enerciiiii HurremSultan nerde benim giflerim bulamiyorum 😁😁💀 bunu ölmüş gif olarak kabul edin öldüm çünkü
Kekillikamisci Gif yükleyemiyorum ki çok güzel gif’ler varda periyot günlüğü gitlf yüklemeye izin vermiyor yaziyo 😪
Rouge TombulHatun dkddkk ben eve geldim ödüllendirdim kendimi ve uyudum 😂herseyi ışık hızıyla bitirdim uyumak için
Deleted33 HurremSultan ay vallahi bana uygun gif var mı bilmiyorum iki gündür hastanelerde Sürünüyorum 🥺
bukii27 Deleted33 neden canım çok geçmiş olsun şu mübarek günde rabbim şifa bekleyen herkese nasip etsin inşallah sağlık versin 💐
HurremSultan Deleted33 çok geçmiş olsun canım aşağıda okudum rabbim şifa versin inşallah kızına hastalık çok zor🥺
Deleted33 bukii27 amiiinnn cümlemize inşallah 🤲 kızımın vücudunda bi süredir kabarık kızarıklıklar vardı yavrum kaşınmak tan bitap düşmeye başlamıştı ordan oraya koşturuyoruz alerji testi verdik bakalım bekliyoruz.
Etipetito Yasak_elma aradım whatsapa yönlendirdiler Bide heryerden alışveriş yapabiliyosun dimi trendyoldan da