Puahahaha enerciiiii en pisman oldugum sey esya almak yerine ev alsaydik esya her tyrlu olurdu 2 ev parasina esya aldim slak kafam
Puahahaha bukii27 ah iste keske olsa 😄 amin canim allah kimseyi kiraya mahkum birakmasin ya cok zor gercekten
melebek Cicekliperde benim bi arkadaşım var, 2017’de evlendi. Şu saraylarda gördüğümüz varaklı koltuk takımları var ya, heh onlardan almıştı. Sadece salon takımı 90 bindi 🥹 biri de çıkıp demedi ki “ulan sen gencecik kadınsın, bu koktuk takımı ne!!?” 😭😭😭😭😭
HurremSultan melebek parası olan alıyor baciko😂😂😂 zevk işte bend param olsa bı odamı şark kosedi yapmak istiyordum🥴
simonedebeauvoir melebek ıyyyyy var gerçekten öylee bizim komşu kızını övdü övdü evini eşyasını eşyalar erecek ivediğin babannesinin ahşap somyası çıktı
Puahahaha melebek benim koltuklarim cardinden abarti degil 6bine almistim ama takilarda esimle bana ait olunca bide 6 kredi cekip faizleri olunca haliyle 2 ev parasini buldu yedigimiz ictigimiz haric 230 bin kadar para harcadik hic kimsenin destefi olmadi o zaman evler 120 bon civariydi 0 lari o uuzden pismanim
melebek HurremSultan ya zevk meselesi de ben bu zevke saygı duymuyorum arkadaş 😂 hem pahalı hem çirkindi 🥺 Şark köşesi de kumaşına göre zulüm olabilir bak, iyi düşün 😂
zarifhanim Puahahaha Hukuki açıdan bir sormak araştırmak lazım. Ufak bir ihtimal haklılık payınız varsa dahi değerlendirmelisiniz bence.
melebek HurremSultan açtım elimi semaya, yalvardım Allah’a, çok odalı ev isteyen Hürrem ve diğer kiracılar ev sahibi ola 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
oylesinebiri__ Puahahaha valla keşke öyle bi taktik olsa annemler 20 yıl önce aldı Bizde evlenmeden birikimimizi eve yatırdık giriş kat aldık bir tek ondan pişmanım. Şuanda zar zor araba alabildik borcu bitsin kredi çekip evi arabayı satıp istediğimiz gibi ev istiyoruz inşallah nasip olur hayırlısıyla herkese.
simonedebeauvoir Puahahaha yani kısa yıldan yok benim birikmiş altınım yatırımım var onlarla bir ev almayı düşünüyorum bugün iki üç ev aradım ilan gördükçe yolda
melebek simonedebeauvoir erecek ivediğin babannesinin ahşap somyası çıktı Shahahhahahahhahah ulan Simone, sendeki hafıza nasıl bi yer, aşırı merak ediyorum 😂