melebek süs eşyaları falan hep kaldırdım, sıkıldım. Sadece salonumda var gerisi gayet sade. Aynen sadelik candır. Temizliği de kolay 😂😂 eşyalarım da açık renk, daha ferah geliyor
Evv
simonedebeauvoir bi de bu level mı var 😔😔😔😔😔😔😔
Cicekliperde ohh, en sevdiğim! Yazın memlekete gelince basacağım seni 😌🤪
melebek tabi olmaz mı 🤣 kendini yataktan atıp kafa göz kıramadığı için kızıyor
simonedebeauvoir kaç yaş bu? Mümkünse gelmeyelim 🤪
melebek 2 yaş seninki ne kadarlık
melebek bekliyorum 😂😂
simonedebeauvoir
9 aylık 🥹
Puahahaha
Elden alması çok riskli yarın öbür gün dava açsa bana kira yatmadı diye icraya bile gidebilir
melebek ay canım 9 ayda yavaşlar sakinler ama sonra baya delieiyorlar
Gözümü korkutmadığınız için teşekkür ederim, 2 yaşmış, 3 yaşmış hiç korkmuyorum sayenizde, teşekkürler Simone, teşekkürler Peride halkı 🤝🤝🤝
mahidevran yaa gercektenmi binadan komple elden aliyo
Puahahaha
Evet bir kaç kere haberlere de çıktı elden verildiği için ispatta olmuyor sadece o kadar zaman kira almadan nasıl durdun sorusuna mantıklı cevp vermesi siz verince makbuz falsn alın bence işinizi sağlama alın kimseye güven olmaz
melebek korkma yavrum korksakta oluyır yani, bende ilk beş hafta atağıyla kafayı yemiştim Aaaaa ay bu ayaklar ne 70/80 haftaya kadar sürüyor diye bitmez gibi geliyordu ama annelik tecrübelendikçehem aklen hem fiziken güçlendiğimiz bir olgu
Umarım öyledir, her dönemin zorluğu ayrı çünkü. Mesela minikken de şikayet ederdim, şimdi sürekli uyuduğu o zamanları özlüyorum 😅 bir de tam alıştım diyeceğim, iş hayatına dönmek zorunda kalacağım. Düşündükçe bile karnıma ağrılar giriyor 😔
mahidevran aynen canim esime bi soyliyim riske atmayalim kendimizi