melebek süs eşyaları falan hep kaldırdım, sıkıldım. Sadece salonumda var gerisi gayet sade. Aynen sadelik candır. Temizliği de kolay 😂😂 eşyalarım da açık renk, daha ferah geliyor

etoile Heyyom, yaşlanınca sadeleşir diye hesap etmiştim ben, öyle olsun, lütfeeen 😂

simonedebeauvoir

Gözümü korkutmadığınız için teşekkür ederim, 2 yaşmış, 3 yaşmış hiç korkmuyorum sayenizde, teşekkürler Simone, teşekkürler Peride halkı 🤝🤝🤝

Puahahaha
      Evet bir kaç kere haberlere de çıktı elden verildiği için ispatta olmuyor sadece o kadar zaman kira almadan nasıl durdun sorusuna mantıklı cevp vermesi siz verince makbuz falsn alın bence işinizi sağlama alın kimseye güven olmaz

melebek korkma yavrum korksakta oluyır yani, bende ilk beş hafta atağıyla kafayı yemiştim Aaaaa ay bu ayaklar ne 70/80 haftaya kadar sürüyor diye bitmez gibi geliyordu ama annelik tecrübelendikçehem aklen hem fiziken güçlendiğimiz bir olgu

simonedebeauvoir

Umarım öyledir, her dönemin zorluğu ayrı çünkü. Mesela minikken de şikayet ederdim, şimdi sürekli uyuduğu o zamanları özlüyorum 😅 bir de tam alıştım diyeceğim, iş hayatına dönmek zorunda kalacağım. Düşündükçe bile karnıma ağrılar giriyor 😔