Puahahaha
Nasıl eşyalar aldın 😀
Evv
Cicekliperde Urfa geliniydin değil mi, orada çok vardır o takımlardan 😂
simonedebeauvoir erecek ivediğin babannesinin ahşap somyası çıktı
Shahahhahahahhahah ulan Simone, sendeki hafıza nasıl bi yer, aşırı merak ediyorum 😂
melebek önceden de seviyordum ama evin her yerinde sevmem. Bazı aksesuarlarda falan. 😅
Cicekliperde ohhh bee, Mimar Selim de araya serpiştiriyordu, ona tamamım ben 😂
melebek hahahah param olsa her yeri antikalardan yaparım 😂😅😅 çerçeveler , aynalar. Ama evim çok sade fazla eşya da sevmiyorum. Bir oda öyle olsa güzel olur ama 😂😂
Cicekliperde Ama evim çok sade fazla eşya da sevmiyorum.
Bence en güzeli ya. 30’a yaklaştım diye midir, nedir bir sadeleşme geldi bana 😂 hem az eşyalı evin temizliği kolay olur. Gel, sadelikte anlaşalım 🤝
melebek işte çer çöp bilgiyle kafam dolu sanırım o yüzden insanların ismini unutuyorum ahahhahah kesinliklee b12 eksikliğiyle alakası yok
simonedebeauvoir benim de ya ama ben isimleri de hatırlardım, şimdi hatırlamama sebebim küçük yavrucağım. Akıl mı bırakıyor mübarek!
melebek hahhahaha sorma ya benimli de şimdi sıcak evde eldiven şapka takmak için deliriyor
melebek süs eşyaları falan hep kaldırdım, sıkıldım. Sadece salonumda var gerisi gayet sade. Aynen sadelik candır. Temizliği de kolay 😂😂 eşyalarım da açık renk, daha ferah geliyor
simonedebeauvoir bi de bu level mı var 😔😔😔😔😔😔😔
Cicekliperde ohh, en sevdiğim! Yazın memlekete gelince basacağım seni 😌🤪
melebek tabi olmaz mı 🤣 kendini yataktan atıp kafa göz kıramadığı için kızıyor
simonedebeauvoir kaç yaş bu? Mümkünse gelmeyelim 🤪
melebek 2 yaş seninki ne kadarlık
melebek bekliyorum 😂😂