kızlar merhaba bu uygulamayı yeni keşfettim, bu soru gördüğüm kadarıyla daha öncede sorulmuş ama net cevap göremediğim için tekrar sormak istedim.
Evlilik arifesinde bi kızım ilk geceden çok korkuyorum erkek arkadaşım korkularımı biliyo beni rahatlatmaya çalışıyo ama nafile bu sebepten evlenmeyi bile düşünmüyordum ta ki sevdiğim erkek karşıma çıkana kadar benimle güzel bi şekilde konuşuyo ufaktan beni hazırlamaya çalışıyo yardımcı olmaya çalışıyor ama ben pek atamıyorum o korkuyu üzerimden
çok korkmalımıyım gerçekten yoksa abartıyormuyum?
ilk geceyle alakalı önerilerinize bilgilerinize ihtiyacım var kızlar şimdiden teşekkürler🥰
İlk gece
Mehtap93 bende çok korkuyordum canım Nişancılık zamanında konuştuk korkumu dle getirdim hep ilk geceye geldiğimiz zaman biraz oturduk konuştuk öyle başladık ve bende çok fazla acı olmadı. Canım çok yanmadı tabi her kes bir değil
Aslında açıkça sormam gerekirse ilk gece nasıl olmalı ki rahatça o iş yapılsın ve utanmadan korkmadan mesela gelinliğimi benim mi çıkarmam doğru olur yoksa ona mı bırakmalıyım yada banyoya gidip bi duş alıp onunda duş almasını isteyip öyle mi bir araya gelmeliğiz duştan sonra da biraz süslenmem mi gerekir bunun gibi şeylerde yol gösterin bana kızlar şimdiden korku heyecan had safada bende🙈😅
boncuk
Aslında açıkça sormam gerekirse ilk gece nasıl olmalı ki rahatça o iş yapılsın ve utanmadan korkmadan mesela gelinliğimi benim mi çıkarmam doğru olur yoksa ona mı bırakmalıyım yada banyoya gidip bi duş alıp onunda duş almasını isteyip öyle mi bir araya gelmeliğiz duştan sonra da biraz süslenmem mi gerekir bunun gibi şeylerde yol gösterin bana kızlar şimdiden korku heyecan had safada bende🙈😅
Happykidsci
anlayışlı olması çok önemliymiş evet çevremde de çok duyuyorum bunu canım haklısın erkek arkadaşımda öyle diyor merak etme hazır hissetmezsen yapmayız diyor ama işte insan yinede tedirginleşiyor
- Düzenlendi
Mehtap93 erkek arkadaşın da anlayışlı bu çok güzel bir şey
Korkma canım yavaş hareket ettiği zaman bir şey olmaz inşallah ilk geceden korkuyon nasıl doğum yapıcan 😂