Lablab Kızlar bu arkadaşımın telinde sosyal tanışma sitesi gördüm sizce eşine söylemelimiyim küçük çocuklarida var internetten baktım sosyal tanışma evlilik sitesi diyor 😒
BelaCivciv Lablab Siz nasıl gördünüz ki? Eşi yakın arkadaşımsa söylerim, susmam. Kuzeniniz daha yakınsa size onunla konuşup yanlış yaptığını söyleyebilirsiniz.
Goat Lablab boşver hiç karışma o uygulamayı kullanan kılıfını çoktan hazırlamıştır bile işin içinden sıyrılır sen suçlu olursun boşveeeer
Cigdem115 Lablab arkadaşım diyorsun ARKADAŞ yani nasıl arkadaşını hemen ele vere bilirsinki? Arkadaş olduğunuza eminmisiniz
Cigdem115 Lablab Senin arkadaşın ne yapsa da onun tarafında olmalısın gidip kocasına söylersen aile faciasi bile çıkabilir. Bence oturup arkadaşınla konuş yaptığının yanlış olduğunu ona anlatmaya çalış girdiği yoldan vazgeçir onu
Lablab BelaCivciv birini aricak tim telefonun dan o sırada farkettim sonra internetten baktım evlilik sitesi yazıyor
Polyannacilik Lablab olayı net ayrintili bilmediğiniz için ve gözle görülür bir suç işlemediği için tabikide karışmayın gozumuzle gordugumuz şeye bile şahit gerekir kanıtlamak için o yüzden bu çok yüzeysel bir durum olayın iç yüzünü bilmeden bulaşmayın 🌸