selen_ ESMERBOMBA_ yaptığım 10dk dans öyle pek maharetli olduğum alanlar değil havaya girince insan gülmüyor 😄
Rouge kanalize @BlackMambaa_ ne oluyor size bugün genel olarak forumca🙁yorumları sildim lütfen lütfen eski konuları acmayın artık ya tartışmayın bos yere size yanlıs geliyorsa biri komple konusmayın ciddiye almayın kimseyi yoksa askı vermek durumunda kalıcaz 🌸
selen_ @TombulHatun @Zamansiz_ @bukii27 üşümesin hortumlar 😂bakın ne gördüm sevgililer gününe de alınır 😂😂
Zamansiz_ selen_ bunun donunu gormus olmam 🥲😂😂😂 kendilerini dusunmuyormusuz gibi bide ekstra yerleri usumesin diye hedaye alicaz amanin🙃🥲
Zamansiz_ selen_ hahah yok yok internet sitesinde gorduydum ben🥲😂 baya bildigin erkekler icin fil burunlu don🥲
BlackMambaa_ selen_ Ben krize girerim Ya komedi olur resmen bizim evde sjsjsjd gülmemeliyim başıma gelir 😂
Zamansiz_ selen_ hahah kiz vala oyle degil shein sitesi mutlaka duymussundur kendime bsyler almak icin girdim öneriden ciktikca cikti
selen_ Zamansiz_ hayat tesadüflere gebe hepde sana çıkıyor 😀kısmet mı ilahi haber mı sen kocana vücut çorapları giydireceksin bu gidişle 😂😂