selen_ Zamansiz_ postlarinı hatırlayamadım ya libido az miydi belki ters etki yapar artirir 🙈😀 bukii27 aa takıl bekar gibi rahat rahat 😊
lionmomma selen_ ya öyle tehlike arz eden şeyler değil ufak tefek 😬😬 açılma içinde faydalı olduğunu düşünüyorum 😂😂😂
HurremSultan selen_ aşkım ben olmuşum siz devam edin😂 kocamın numarasını yazcam arayıp kızın hurreminn gönlünü al diyin😂😂
selen_ Zamansiz_ tombulhatun ve kekillim dışında kimse kostüm sevmiyor 😂 olur mu canım ama seven azmış 🤷🏻😀
papatyahanm selen_ ayy giyerimmmm 🙊☺️ çokta severim buraları okudukça hergün yeni birşey alasım geliyor zaten
selen_ papatyahanm bende bende annem çul çaputq para harcama der ama modum yükseliyor güzel giyinince 😂💅🏻
papatyahanm selen_ ahahah 😅 olsun olsun iyidir harcadığın bunlar olsun 🫣 ben mesela vücut çorabı falan çok severim hem derli topluda duruyor bence
Zamansiz_ selen_ bu oldukca hosuma gitti uzerine farkli renk ince askili gecelik geciriorm bazen bacak filan hos duruo 🦵🏽💃🏻 Buda cok hosss onden acilio meme bolumunden 💃🏻 Bunu pek sevemedim 🫠😂 bu harika en yakin zamanda baska renginide alirim sanirsam💃🏻 Oyle rahat ki hamilelik doneminde almistim bunuda Ay umarim yuklenir cok ugrastim🥲😂
Zamansiz_ selen_ ay ewt favorim benimde 💃🏻💃🏻hahaha cunku kendim oyleyim😂😂 bosuna 34 beden kadinlarin ayni gecelegi giymesini buraya atamazdim😂😂
selen_ Zamansiz_ ama bu kadınlarında göbeğini shopluyorlar pirtlamiyor ortadan 😂 Benim sadece gözüme batan göbegim o olmasa diğer taraflar dolgun hoş duruyor keşke bizde de böyle ojsa 🤷🏻😄