Zamansiz_ Cigdem115 hahaha gariban ben kendime bsy alicam derken kocami giydirip sexten iyice soğucam heralde 😂😂😂
belladonna Cicekliperde Öyle bir imaj çizmişsin ama olmaz ki.. Sen bilgi vermeyi, öğretmeyi seven bir kadınsın bizi de bilgilendirmelisin 😅
Cicekliperde belladonna hahaha cinsellik postlarına yorumum çok azdır. Nasıl böyle bir izlenim bıraktım bilmiyorum 😂😂 ama seni de etiketlemiş
Medusa TombulHatun O kadar haklısın ki ama böyle görsem gülmekten odaklanamam😂😂 Daha seksi bi şey yok mu alalım hediye olarak🤪
TombulHatun Medusa öf yalıtımlı ses geçirmeyen bir odam olsa keşke ama ben şiddet içeren fantazilere sevmiyorum acıyo 😂😂😂
kanalize selen_ yok kız kilitlenmez anahtarı da var tabiki 😁😁 fantezi değil polis kelepçesi tutuklandın yani😂😂
belladonna Cicekliperde Benim de hiç işim olmuyor Geçenlerde Hürrem bile fark etmişti ama bu bize bir ilahi mesaj bence 🙊🙊
TombulHatun Zamansiz_ hahah dayı benm libidomu neden etkilesin dayıyla mı yatacam sanki o yüzden libodo her zaman tavannnn 😂😂😂😂😂
selen_ @Cicekliperde az olduğu için etiketledim sizi benim imkansız crush sevdam bu belki içinizden gizli cevherler çıkar diye 😂
selen_ @kanalize @Kekillikamisci aşkım o ipli olan kelepceden çıkmıştı deri takımda ben anahtarli sandim