Cicekliperde belladonna hahaha cinsellik postlarına yorumum çok azdır. Nasıl böyle bir izlenim bıraktım bilmiyorum 😂😂 ama seni de etiketlemiş
belladonna Cicekliperde Benim de hiç işim olmuyor Geçenlerde Hürrem bile fark etmişti ama bu bize bir ilahi mesaj bence 🙊🙊
TombulHatun Medusa öf yalıtımlı ses geçirmeyen bir odam olsa keşke ama ben şiddet içeren fantazilere sevmiyorum acıyo 😂😂😂
TombulHatun Zamansiz_ hahah dayı benm libidomu neden etkilesin dayıyla mı yatacam sanki o yüzden libodo her zaman tavannnn 😂😂😂😂😂
selen_ @Cicekliperde az olduğu için etiketledim sizi benim imkansız crush sevdam bu belki içinizden gizli cevherler çıkar diye 😂
selen_ @kanalize @Kekillikamisci aşkım o ipli olan kelepceden çıkmıştı deri takımda ben anahtarli sandim
selen_ @Zamansiz_ bunları benim giymem gerekmiyor muydu?yanlış mı giyiniyor muşuz?😂 Bir fıkra vardı adam karısı gecelik giymiyor diye kendi giymiş çıkmıs karşısına hanimina sen giymiyorsun bari ben giyeyimde evliligimize heyecan gelsin diyordu 😂😂
Zamansiz_ selen_ hahahah insallah bu attiklarim fikradaki gibi ilerliodur once ben giyineyim sonra sen karicim diyerekten😂😂 oteki turlu kerimcanlar mukreminler 🥲😂