Selam canlarım nasılsınız umarım iyisinizdir 😚 benim iyi gibi gözüken ama çok sinsi bir kaynanam var kendisini bazı konularda severim bazen nefffreett ederim 1 sene kadar aynı evde kalmak zorunda kaldık ama şimdi evleri ayırdım çok şükür ki o da kavga ettik en sonunda öyle oldu her neyse sorunum bu değil o konuları atlattık oğlum aynı babama benziyor doğduğu günden beri hatta git gide daha fa ona benziyor hatta kim görse onun çocuğu sanıp çok güzel diyor tanıdıklar görse arkadaşlar hatta onların akrabaları bile aynı babana benziyor diyor ama kaynanam olacak sorunlu doğduğu günden beri bunu kıskanıyor ve sürekli kendi tarafına benzetiyor babama benzetmiyor elini ayağını kocasına ağız kısmını kaynıma suratını ise kardeşinin oğluna benzetiyor ama onlarla alakası yok oğlum ne amcasına benzemiş ne kocamın dayısının çocuğuna ne dedesine ne babasına babasına bile benzemiyor hiçbir yeri ben hamileyken çok dua etmişim indallah babama benzet diye çok şükür ki öyle de oldu ama artık sinirlerim tavan yapıyor ben bunu kadına nasıl söylerim de böyle kendi tarafına saçma sapan benzetmeyi bırakır benzemesi sorun olmaz tabi ki benzetebilir ama neyin kıskançlığı bu? Çocuk benim çocuğum o da dedesi tabi ki benzer ama benzemediği insanlara benzetmesi sinirimi bozuyor üstüne bana bile benzetmiyor çatlak karı nefret ediyorum ondan nasıl bunun lafını sokarım ona ya aşırı içimde kalıyor bir yardım edin 😂❤️