Salladunyayiuykusugelsin Hapyy kidsten geliyorum ama orası gerçekten çok sıkıcı herkes agresif herkeste bir linçleme girişimi eleştirenler sanki dört dörtlük ama burası öyle değil çok eğlenceli herkes daha samimi artık burdayım ☺️
Cigdem115 Salladunyayiuykusugelsin buranın yeni halini gördükten sonra hapy kidse şükredeceksin bence
Salladunyayiuykusugelsin Cigdem115 orda birşeyi açık açık yazmaya çekiniyor insan hemen yerli yersiz eleştiri var insan derdini anlattığına pişman oluyor
Cigdem115 Zamansiz_ kuzum ben burdan gittiğimde ne güzel samimi bir ortamdl burası şimdi döndüm o eski perideden eser kalmamış. Egoist yorumlar, itici insanlar..
Zamansiz_ Cigdem115 ha daha once kullanan biriydiniz anladim simdi. Niye iyi guzel bi yer aslinda bazi postlari es gecerekten diorum🫠
TombulHatun Salladunyayiuykusugelsin hoşgeldin hoşgeldin peride bir gelen pişman bir de gelmeyen 😂 şaka bir yana peride candır zamnla iyice seversin arada illaki linç edilecek konular oluyor kimsenin ağzını bağlayamayız ama her haliyle güzel burası
Deleted35 Salladunyayiuykusugelsin hoşgeldin bence de burası daha eğlenceli 🤙😅 kidste çok aktif miydin kimdin acaba ? 🫣😂
Deleted35 Salladunyayiuykusugelsin aynen çekinerek yorum yapıyo insan orda fazla gerginler neden bilmiyorum ben de kullanıyorum orayı ama insanları linçlemek için değil anne bebek için güzel orası sorulara cevap bulabiliyo insan