- Düzenlendi
Kızlar sevişirken eşinizle birbirinize neler söylersiniz neler hoşunuza gider veya sizi tahrik eder?
Kızlar sevişirken eşinizle birbirinize neler söylersiniz neler hoşunuza gider veya sizi tahrik eder?
Olivetti bizde çok utanıyoduk ben başlartım devamını getirdi eşim 😂
Biz hep konuşuruz eşim küfürlü konuşuyor benimde çok hoşuma gidiyor konuşmakta ilişkiye zevk katıyor
Naberbenz dün gece onu tahrik edicek ne varsa yaptım çünkü o sadece seni rahatlatayım demişti 😂 kendi sabah benden önce olunca akşama banyo yapmam tekrar dedi ama başardım 😂
Naberbenz ilk onceleri sessizdik ikimiz de.sanirim evlilkk yas aldikca degisiyor bazi seyler.bana hakaret edici sekilde degilde, sonuc odakli konusuruz genelde 😃🤣 bu cok hosumuza gidiyor.8 yillik evliyiz.heyecan katmak onemli evlilige bence.tekduze guzel degil
Sevgiliyken beraber olduğumu anıları hatırlarız şöyle olmuştu şurada yapmıştık diye bir de bazen fantezi yaparız mesela o benim komşummuş ona bir şey sormaya gelmişim gibi ya da erkek arkadaşımmış oturmaya gelmişim kalıyormuşum gibi 🤩 sonra içerden bir ses ıngaaaaa 👶 AA senin çocuğun mu vardı 😜
ZRaporu hahahaha çok güldüm buna😂
senOlsanBari okuyunca bana da komik geldi ama o anda çok heyecanlı oluyor 😁😁
ZRaporu cook tatlisin ya güldumm 😂