Kekillikamisci Beni en çok güzel bı kahve dinlendirir . Çocuklarımla zaman gecirmek bana huzr veren şeylerden biri . Birde müzik dinlemeyi çok severim ..
Kekillikamisci Kekillikamisci güzel bı manzarya karşı sevdiklerinle yapılan bı piknikte bana huzur verir ..
kleopatranizzz Kekillikamisci resim çizmeyi çok severim. Beni dinlendirir,huzur verir,mutlu eder,heycanlandırır. Kendi cizdiklerimden atmak istemedim 😇
Kekillikamisci kleopatranizzz yaaaa bende çok severiiimm resim çizmeyi ortak bı hobimizin olması beni mutlu etti ❤️
lixy Kekillikamisci Ben de böyle defter tutmayı seviyorum bazen kendime ait sözler yazıyorum bazen de okuduğum beğendim sözleri yazıyorum ve bu defterlerimin arasında çiçek kurutmayı da çok severim 🌹
Kekillikamisci lixy bende not yazmayı çok severim biliyomusun hatta altına imza atıp wpta durum yaparım güzel yaziyla yazınca ❤️🤗👏
kleopatranizzz belladonna ayy sen bide benim kızımı görsen aşık olursunn öyle güzel ki çocuklarımdan farkı yok ♥️♥️
Kekillikamisci kleopatranizzz çocuklardan zmaan bulamiyorum askm ama oglmla etkinlik yaparken basit şeyler çiziyorum m eskiden potre ve doğa resimleri çizmeyi çok severidm çok cizerdm
bukii27 Kekillikamisci o zaman ben kendimi çoktan ele verdim diğer kahve fotolarımla birde sigara varda onu atmimm şimdi 😂😂😂💐
kleopatranizzz Rouge Ayy yaz gelse de kaçsakk. Normalde kış insanıyım ama sırf deniz için yazı sevebilirim jfjjfj
kleopatranizzz Kekillikamisci doğru diyorsun bende akşamları uyuduklarinda köşeme çekilir çizerim. Çizmeyince çabuk unutuluyor
Rouge Kekillikamisci sudan korktuğun sürece yüzemezsin hic bisey yapmasan da su seni tutuyor havada.ellerini suyun bittiği yer tut dışarı cıkmasın elin tam suyun altında olucak o zaman su seni otomatik kaldırıyor sınırın elinin bittigi yer zannediyor diyebilirim ve hic bisey yapmasan da batmıyorsun