enerciiiii Rouge sen araştır hatta bize öneri de bulun post falan aç ya da memnun kaldığın veya kalmadigin ürünler gibi sende peridenin influencer ı ol 😘😘
Rouge enerciiiii ya canııınmm🥰🫶her hafta sonu acmaya çalışıyordum başlamıştım yani ama bu sefer olmadı paylaşmaya calısıcam uygun fiyatlı bakım ürünleri deniyorum begenirsem onu acarım
Moonlight_ Rouge nerde yasiyorsun merak ettim 🙈 Kisin bile kisa gecelikle yatan ben su an coraplarimi cikarmaya korkuyorum ama bunlari nedense bende hasta olduktan sonra akil ediyorum 🤣
Rouge Moonlight_ ben pijamayla yatamıyordum önce cıplak yatıyordum hic yapamıyordum kendimi gecelikle alıştırdım sonra pijamaya geçtim hala zorlanıyorum yatarken bisey giymek hiç benlik degil😂almanya canım
belladonna Kekillikamisci Bende de kaldı. Küçükken tırmalamıştı hastane aşı derken korktum öyle de devam ediyor. Ama aşmak istiyorum artık. Kızım çok seviyor onun için aşmak istiyorum daha çok
Kekillikamisci belladonna ne kadar önemli degilmi küçükken yasadgmz olaylar yıllar geçmesine rağmen bilincaltimizda travma oldu bize
selen_ Rouge hesabın falan mı çalındı iki gündür yorumlarına wow oluyorum 😂😂bu Ömer bizim bildiğimiz Ömer değil 😂😂
Moonlight_ Rouge yani hasta olmak icin elinden geleni yapiyorsun 😜 Ay neresinden almanyanin? Cok tanidigim var orda🤭
Rouge selen_ hahahahah bundan önce sirine ayıp seyler konusmuyorum ben dedim ve kendime masallah dedigim için tam tersi oldu 😂
Rouge selen_ burda cok ciddiyim o yönümü gösteriyorum ama normal zamanla alakası yok aslında iş miş dısında😂bilmiyorum artık iyi mi yapıyorum kötü mü görücez😂