kleopatranizzz Kekillikamisci çocukken buna benzer bir olay yaşadın mı? Birde kedi korkusunun anneyle bir alakası olduğunu duymuştum bir psikologdan
Kekillikamisci kleopatranizzz yaşadım herkes seviyodu kediyi sirnasiyodu bende heves ettim dokundum bı çizdi elimi . Bida asla doknmadim
Rouge kleopatranizzz ben hic kıs insanı olamadım ya keske olsam yaz tam benim mevsimim kışları nadir isterim o da kahve ev kar modundaysam yoksa asla hiç kışı aramam😂
kleopatranizzz Rouge Ayy ben tam kış insanıyım. Böyle heryer karanlık,yağmur, gök gürültüsü,soğuk hava 🫠🫠
Rouge Kekillikamisci ama kıs genel olarak kötü ya sacını adam akıllı yapmıyorsun bir çıkıyorsun sac bas gitti makyajın bile dagılıyor kat kat kıyafetler botlar üüf ellerindeki ayaklarındaki acı burnunun kulaklarının nerdeyse soguktan düşecek gibi olması hastalık aktivetelerin azalması of da ooof yazın ne güzel giy cık gez toz oh mis
belladonna Kekillikamisci Bende de kaldı. Küçükken tırmalamıştı hastane aşı derken korktum öyle de devam ediyor. Ama aşmak istiyorum artık. Kızım çok seviyor onun için aşmak istiyorum daha çok