Moonlight_ Rouge ah ah yazi iple cekiyorum bendeee deniz kum sahil günes ohhhhhh Civil Civil kiyetler elbiseler 💃🏻😍❤️
Moonlight_ Kekillikamisci ayy askim giy elbiseni cik ohhh efil efil ne güzel hele cocuklarda olunca hic cikasim gelmiyor yaaa bebisi ayri giydir kendin ayri giyin 🤣
Rouge Kekillikamisci o zaman sende yaz insanısın😂kar manzarası için kışı secemeyiz bosver deniz manzarasıyla daha güzel
Moonlight_ Rouge bende daha bugün aynisini sordum bugün hava güzeldi bi cikalim dedik ben elbisemi giysem acabaa dedim benimki hala kis dedi aldanma üsütürsün dedi modum düstü😕
Kekillikamisci Rouge kimse gelmiyo posta ya kaynana postuna mi cevirsek yada absürt resimmi koysak ifşa postumu olsa gecenki resim atan salak gbi olsa herkes dolardı 😂😂😂😂😂😂
Rouge Moonlight_ valla yaz kıs giyiyorum ben etek elbise ne varsa😂belkide o yüzden hasta oluyorum dkdk
Rouge Kekillikamisci evet teknik bir hata yapmıssın😂baslıga erkek miii yazman gerekiyordu ama olsun ya böyle de güzel az ve öz 😂
Moonlight_ Kekillikamisci karsilikli o enerjiiii askim 🫶🏼 su an hasta olmama ragmen enerjimi düsürmemeye calisiyorummm
kleopatranizzz Rouge Ayy ben tam kış insanıyım. Böyle heryer karanlık,yağmur, gök gürültüsü,soğuk hava 🫠🫠
Kekillikamisci kleopatranizzz ben asarım aslında belki eşim çok seviyo kedileri ama ben aşmak istemiyorum 😂