BlackMambaa_ ay askim dün biri vardi burdaaa post acmisti sevgilisi sex yaparken video cekmek istiyormus sonra izleriz diye bende sakin yapma erkek milletine güven olmaz izlemek istiyorsa ayna karsisinda yapin dedim😅
Sonra bu bana özelden msj atti üyeligi nasil silebilirim diye bende bilmiyorum yazdim. Buda iste ayna karsisinda nasil oluyor falan filan sohbete basladi bende cevapladim hep🤣
Sonra konu sevgilisinin penis boyutuna geldi yok kac santimmis evlenirse kopar diye korkuyormus her gün bamya yenmezmis 🤣 bende kekillime yazdim süpheli geldigi icin.. kekillimde postta ona yazdi sen niye herkesi rahatsiz ediyorsun özelden diye.. oda ben kimseye bisey yazmadim dedi oda moonlight yazmissin dedi bu basladi bana sey diyor sende kendi yazdiklarini atsana sen atmazsan ben aticam diye Bende bana özelden yazdiklarini hep ekran görüntüsü alip paylastim sonra bana fak yu dedi 🤣 bakti isin icinden cikamicak bana sen niye benim gögüslerimin ölcüsünü soruyorsun herkes dikkat etsin bu sapik gibisine konusmaya basladi 🤣 ben onun gögüslerini sormusum bu meme merakimi bilmiyordum ögrenmis oldum😂