Merhaba peride ailesi , birkaç haftadır buralardayım ortam muhabbet çok hoşuma gitti bende içimi dökmek istiyorum 😔 3.5 yıllık evliyim ancak eşimle o kadar ayrı dünyaların insanları gibi hissediyorum ki öyle çok soğudum ki ondan ne yapsam içim ısınmıyor. Ortak hayal kuramıyoruz beraber vakit geçiremiyoruz çünkü zevklerimiz öyle farklı ki 🥺 çok bunalıyorum , özellikle evden de çalışmam gereken bir işim var bir tane bebeğimiz var. Zaten çok yoruluyorken değişik bir şeyler isteyip bunu da karşı taraftan görememek o kadar zor ki. Üstelik eşim 1 senedir Çalışmıyor evin maddi de tüm yükü daha çok benim üzerimde 🥹

zeynepa ya kıyamam,🥺 rabbim yardımcın olsun gülüm 🤲 eşin niye çalışmıyor peki gülüm

ikiprensesannes akrabasıyla bir iş yapıyordu kavga ettiler ayrıldılar. Sıkıya da gelemiyor rahat büyümüş girip bir yere çalışmadı. Emlak al sat bir şeyler yapmaya çalışıyor denk gelirse ama oda asla düzenli istediğimiz gibi olmadı

zeynepa sıkıya gelmiyor mu gelmiyorsa ne diye evlenip sizi böyle bunaltıyor. Ki böyleleri evlenmesin valla olan kadınlara oluyor rabbim herşey gönlünüzce olmasını nasip etsin inşallah 🤲 üzmeyin kendinizi herşey olacağına varır

ikiprensesannes gerçekten öyle 😔 biz kendimizi paralıyoruz sonra. Geçen gün kendisi de dedi sana güveniyorum o yüzden böyleyim diye . Kendimi enayi gibi de hissettim zoruma gitti 🥺 neyse ben çalışmayı seviyorum kendim ve bebeğim içinde çalışıyorum ama yine de zor bir durum . Hele de karşılığını alamayınca

zeynepa kız sana kurban olsun bide bunu söyleyecek kadar gurursuz bide çalışmak güzel bişey ama böyle adamlara değmez sen kendin ve bebeğin için yine devam et ama ona da anlayacağı dilden anlatman lazim onun da çalışıp sana destek olması lazım yazık sana ya 🥺

Ben ona da kıyamıyorum aslında 😔 ay sonu Arkasını toplamasam arabasına mazotu koymasam belki oda gidip çalışacak, ona da içim el vermiyor 😔 ama keşke en azından sen yoruluyorsun ya hadi bugün de sen otur çayını ben getireyim dese. Yada git yat çocuğa ben bakayım dese. Yada ne bileyim sıkıldın hadi seni bir dışarı çıkarayım dese 🥺 bu adamların hepsi mi aynı ya 😞

zeynepa diğerlerine yorum yapamayacağım.Ama çalışmamak ne demek erkek çalışacak eve eli dolu gelecek taviz vermemen öncelikli konun bu olmalı hem sen çalışıp,hem çocuk bakıp,birde hizmet mı yapiyorsun.Bu kadar yük çok ağır kendine yapma bunu hassas büyümüş diye birşey yok erkek çalışmak zorunda..

zeynepa terapi önerisi veren olacaktır… direk konuyu konuşun çözülmeden bu evlilik yürümez

zeynepa sıkıya gelemeyen adam niye çocuk yapmış ay siz beni delirtecek mısınız diye seda sayan gibi bağırırım şurda birde sana güveniyorum bak şuna
                  Ben senin için çalışmıyorum diyemedin mi

zeynepa koyma gülüm koyma arabasına mazotunu da koyamıyorsa çok afedersin ama ne işe yarıyor ☹️kuzum demez demez sen ne zaman kıyamam demeden o zaman bu çeki düzen verir belki kendine yapma bunu kendine yazık güzelim sana yazık yoksa böylelerine bişey olmaz 😣

zeynepa
                  Siz eşinize kıyamıyorsunuz ama eşiniz size kıyıyor. Fazlasıyla rahat bir adam sanırım ve bu da size zarar veriyordur. Hem iş, hem ev, hem çocuk..
                  Bunların hepsi ayrı ayrı çok yorucu şeyler zaten. Ne kadar evden de çalışsanız sonuçta bir iş stresiniz var. Bütün bu hissettiklerinizi eşinizle konuşmalısınız. Eşiniz bilmeli. Belki de eşiniz bu düşündüklerinizi bilmiyordur ona göre yaptıkları doğrudur. En mantıklısı konulup ona göre bir çözüm yolu bulmak.

Bebeginiz kac yasinda? Hem anne hem kadin hem de calisiyor olmak cok yorucu olmali nasil dayandiniz 1 sene. ben olsam esim calissin diye isi birakiyorum sen git calis sen erkek deilmisin vs gibi konusurum ama gizlice calisirdim nolur nolmaz bebegin var diye allah yardim etsin cnm

zeynepa şaka mı ya evet kadının çalışması çok güzel bişey maddi özgürlüğü olması ama erkeğin görevi evini geçindirmektir kendisi yatıp karısının üzerinden geçineni ilk defa duyuyorum bide market dahi olsa girip çalışabilir sıkıya gelecek o bebeği yapmayı biliyorsa onuda yapacak sana tavsiye kendini kullandırtma gerekirse yok de.

selen_ bu sene saçlarım beyazladı resmeb 🥹 gün sonunda birde onunla ilgilenmedim diye şikayetleniyor ancak duşa girecek vakti bulamıyorum bazen gerçekten

tugbikto belki bir çift terapisti de olabilir ama benim kesinlikle sanırım kendim ne istediğimi anlamak için de bir yerlere başvurmam lazım 🥹

belladonna ofise de gidiyorum haftanın 2-3 günü kalan günler evden çalışıyorum 🥺 ben çalışmayı çok seviyorum sanırım oda bunun keyfinde

Askkadini bebeğim 2 yaşına girmek üzere ve ben onu bırakıp çalışmaya başladığımda 27 günlüktü 🥺

bukii27 evet severek evlendim ama sanırım çok acele olmış tanıyamamışım