zeynepa tugbikto belki bir çift terapisti de olabilir ama benim kesinlikle sanırım kendim ne istediğimi anlamak için de bir yerlere başvurmam lazım 🥹
zeynepa belladonna ofise de gidiyorum haftanın 2-3 günü kalan günler evden çalışıyorum 🥺 ben çalışmayı çok seviyorum sanırım oda bunun keyfinde
belladonna zeynepa Evet, eşiniz bence rahatsız değil bu durumdan. Halinden memnun görünüyor ama bu durum ileride Ya da şimdiden sizi zedelemeye başlayabilir.
zeynepa Askkadini bebeğim 2 yaşına girmek üzere ve ben onu bırakıp çalışmaya başladığımda 27 günlüktü 🥺
zeynepa aykirikadin yok ya rüyamda başka birini görünce bile kendimi kötü hissediyorum 😁😁 bendeki saflık seviyesi 🤣
zeynepa belladonna yorulduğumu ve bi sene yaşlandığını hissediyorum ama ben bir şeyleri bırakırsam hayat kalitem de düşecek yada ben almıyorım sen al yap diyince oda almayacak belki ; bir şeylerden eksik kalsın istemiyorum çocuğumun özellikle 🥹
zeynepa Askkadini konuştum güya oda çalışmadığı için çok üzülüyor ama girip bir yere çalışayım gibi bir derdi yok beklentisi hep rahat işlerin denk gelmesi