ikiprensesannes Deleted35 karaktersiz pislik ya bir kadın nasıl kendini bu kadar basit duruma düşürebilir
Deleted35 kleopatranizzz aklın yolu bir 😅 erkekler burayı bu kadar iyi ve çabuk keşfedemez bence . Kendisi kadın dilinden iyi anlıyo ilk postunda milleti sorununa iyi inandırdı mesela
ikiprensesannes Medusa gül gül teşekkür ederim bebeğim 😂😂🤣kız düşman sarmış dört yanımızı bu yöneticilerde bizi bırakıp firarda sanırım
Deleted35 kleopatranizzz ben uzaktan okudum yorumları baktım yine penis boyu konuştu yorumlarda aha dedim bizim kızlar patladı hahahhhh 😅😂😅😅😅
Deleted35 Afrodit gelir o gelir her kimse kafayı iyice kırmış bence vallahi hasta sorunlu tedavi olmadığı sürece rahat vermez
yesim631 Afrodit oysa eğer hesabı kapandı onun iki hesap birden açıp kendi kendine cevaplar veriyodu psikolojik rahatsız
ikiprensesannes Medusa aramaz bence söylediğiniz gibiyse şaaak kocasınınkini atar diyorum ben utanmaz çünkü ☹️
Deleted35 kleopatranizzz valla yorum yazacaktım hatta bi yazdım geri sildim dur bakalım dedim iyi ki demişim kendime dur diye 🫣😂