Deleted35 Beni bu hale siz getirdiniz .. Asıl arkadaşın kilit cümlesi bu bence . Tamamen aşağılık kompleksi . Normal hayatında görmediği değeri burada da görememiş hayatında asla önemsenmemiş bir insan kendisi. Acınası gerçekten
ikiprensesannes Deleted35 böyle basit birine kim niye değer versin gülüm Bir kadıni anneligine laf eden kadınin kendisine saygısı yoktur kendine saygısı olmayanın başkasından da değer saygı beklentisi olamaz
Deleted35 ikiprensesannes öyle tabi . Aşırı derecede takıntılı ayrıca ve bu ciddi bi hastalık biz yine uzağındayız ama yakın çevresine de böyleyse bence tehlikeli biri
Rouge ikiprensesannes ben size diyorum bunlar hep kadın diye inanmıyorsunuz bak dünki de ben modum biliyordu ve yazmadı bana bazı kadınlar daha sapık özelden yiyişenler bile vardı diyorum
ikiprensesannes Rouge Allah onu bildiği gibi yapsın vallahi çok iğrenç Dili var sende demiyorsun ben komutanım birliğime bakmam lazım düşmanın ne zaman saldiracagi belli olmaz diye wyyhh😂🤣
Rouge ikiprensesannes tırnaklarım kırılır komtuna gel dkdkd masaj yaptırıcam iki dakika beklesin rahat dursunlar kolları sıvayıp geliyorum
Rouge Coolness sence yüzü olsa utanıcak böyle bisey yapar mı belliki arsız ve işsiz allah eşine ailesine sabır versin adını bayan penis koydum