• Muhabbet
  • Boyun düzlş.boyun fıtığı olan?

Boynundan omuzlarına doğru bir ağrı ve hafif bir baş ağrım var boyun fıtığı ve düzleşmesi var neler yapabilirim bunun için hiç keyfim yok boynum ağrıyor uyku kalitesi sıfır..

monarosa06 cok iyi biliyorum bu durumu ya🥲 bazen kremler ve cogu zaman yag ile masaj yapmak iyi geliyor bide emzirme yastigi şu ince uzun olanlar warya ayagini ve kolunu uzerine koy daha rahat yatabiliyorsun

monarosa06 benimde malesef boyun düzleşmem var bunun çözümü doğru yastık ve masaj youtubeden bakabilirsiniz senelerce çektim hala çekiyorum yaz kış ıslak saçla durmayın boynunuzu hep koruyun bi kaç senedir daha iyiyim sanki birde yorgunluk çok etkili oluyor ben o ortopedik yastıkları kullanamadım düz yastık değil daha dolgulu yastık kullanıyorum boynuma o eğimi elimle veriyorum uyurken yüzüstü uyuduğum için 2-3 senedir ağrım yok gibi

monarosa06 bende böyleyim fizik tedavi de gördüm hiç bir işe yaramadı ben anladım ameliyat olmadıkça rahat yok

Bendede boyun fıtığı var banyo sonrası saç kurutma alışkanlığım yok hiç uzun süredir kafamın arka kısmı ağrıyo bununlami alakalı olarak 😏