• +18
  • ANLAT KIZ ANLAT🔥💦✨

Baktım ki yoklugumda buraların suyu çekilmiş ✨🔥💦💦💦
Haydi kızlar yazın anlatın yükseltin kendinizi iki🔥🔥🤍🤍

1. Kırmızı bir kilot mu hediye edilsin istersiniz yoksa bir dal kırmızı gül mü?

2. Partnerinizle birlikte olurken sabah yorgan altı sexi mi tercihiniz yoksa gece loş ışık mı? (Ne losu ne yorganı floresan yakıyoruz da diyebilirsiniz tabi😂🔥)

3. Siz mi eşinizi yatağa bağlayıp hükmetmek istersiniz yoksa eşiniz mi sizi yatağa bağlasın ve hükümetsin👀👋🏻🦵🏻

4. Hard sex mi yoksa slow slow mu🔥😂

Yukarıda yazanlar ile ilgili

Bu postlar beni ilgilendirmiyor yukselmiyorum🥴🥴
Yaz kiz yaz ateş iyidir🔥😂

1) tabii ki kırmızı külot o da kocam verirse

2) sabahları canım hiççç istemez akşam loş ışıkta

3) kocam bana hükmetsin ben uğraşamam valla şeşcşeşşşşwşfşw

4) tabii ki de hard sex

Rouge eşime acmadim postu kız size açtım 😂 ben hemen barirdim da siz beni iyi xesteklediniz bu sefer başka gibi oldu sanki baya büyüttüm olayı çünkü 🥴🥴

Kekillikamisci heheyt neeee külot hee senden beklemezdim😂 kız olmaz ikiniz bbirinizi seçin gxkshd hard iyidir ama kuş öldürür 😂😂

HurremSultan
        1.kirmizi gül(çiçek bakmayı çok severim saksıda olsun)
        2.floresan görmemiz gerekli 😂🙈loş ışık arada
        3.İkiside
        4.moda bağlı

HurremSultan hiçbiri napiyosa kocam yapsın ama şimdi yapmasın çünkü canım hicbisey istemiyo lohusalığimin bitmesine sayılı günler kaldı ama ben hala odunum 😂🤣canlanmam lazım ama yapamıyorum böyle askerlik arkadaşı gibi kalmak daha güzel yani gece yarısı duş yoktu ne güzel rahat takılıyordum ž🥺

HurremSultan
            1- eşim güzel bir kırmızı külot verirse hayır demem 🙈
            2- gece loş ışık sabah uyku mahmurluğuyla aynı eforu sarfedemem😀
            3- kocam beni bağlasın tabi kiiiii önce ben sonra belki ben onu bağlarım 💋
            4- veee tabi ki hard 🔥🤤

HurremSultan zaten genelde kırmızı donum hep olur severim, gül isterim onuda kurutup saklarım biraz daha biriktirmem lazım sehpaya koyduracağım😁 daaaa böylelikle genelde kırmızı don giydiğimide cümleten öğrendik 😆😆😆😆 neyssee
            Sabahları pek sevemiyorum olduğu zamanda bitsede gitsek havasındayım o yüzden gece şöyle romantik loş ışık.
            Eşim uğraşsın ben keyfime düşkünüm ugrasamam bagla et oynaş amann 😆
            Alkolluysem hard degilsem romantik sakince uslu uslu olsun bitsin 😆