• +18
  • ANLAT KIZ ANLAT🔥💦✨

HurremSultan 1- Kırmızı kilot sjsjsjjd
2- Gece loşşşş kırmızı ışık sjsjjdjd daha vahşice ve daha sexsiiiii oluyor
3- Eşim yapsın ya 😂 beni yatağa o bağlasın kelepçeyi taksın koluma vursun kırbacııııııı 😂😂 sjsjfkkd
4- Her ikiside tercihim 😂 sjsjjdjd başta slow oluyor sonuna doğru Hard SEXSSSSS 😂😂

Rouge kız napim çok tahrik ediyor sirifsiz kör noktalari öğrenmiş düğmeye basıyor kilit açılıyor 😂🙈👀🔥

etoile aşkım bu kadar depresyon yeter üzüntüden saçlarım dökülecek ya bari burada canlanayim 🙈

HurremSultan 1) gül sevmem ama kırmızı tangayı daha da sevmem. Seksi bir gecelik deseydin okeydim 😂 mecbur güle kaldık
      2) biz ışık seviyoruz gece seviştiğimizi hiç hatırlamıyorum
      3) ikisine de varım.
      4) hard desem canımı alır diye korkuyorum 😂😂😂😂 slowdan harda alıştıra alıştıra olabilir

Aşkim neler yaşamişsin öyle hanzo kocandan..
        tabii ki kırmızı külot o da ❤️‍🔥
        sabahları ve akşam loş ışık.❤️‍🔥
        kocam hükmetsin ❤️‍🔥
        hard sex❤️‍🔥

HurremSultan
          1) Bir dal kırmızı gül alsın kırmızı çamaşırım içimde zaten bu işin sonu da kırmızı ışık 🫣
          2) Sabahları bizden önce uyananla yorgan altı benimki 🫶🏻
          3) Eşim beni bağlasın istediğini yapabilir bana hahshaha
          4) 3.cevaptan da anlaşılacağı üzere hard hard hard 😂😂
          Hürreeeemm yerim seni en kötü halin böyle olsun 🥹🥹

Deleted_15 hep kırmızı giyerim diyorsuuuunnn🤡👻 yapıyorsun bu sporu şekerim 🤪
            Sabahları bizden önce uyanan şey bizi mutlu etmiyor siz devam edin artık 😂😂😂😂👀👀👀
            Hard diyorsun işini daha iyi biliyorsun 🤪🔥
            Amin aşkım amin ağzımızın tadı bozulmasın inşallah 🤍

buzdankalpler bak dört kesinlikle doğru😂 bazen bir anda hard oluyir ay iki gün kendime gelemiyorum xxhxbx birde yorulan benim sana noliyir diyor 😂🙈