Sevtap @Dmla Dmla Etigurme şakacı oldugunuz belli insanların fikirlerine saygı duyun baglatma karşıtı olabilir aynı duruma siz düşseniz ve çocuklarınızdan birine bişey olsa tekrar düşünseniz çocuk ne 💩 yiyeceksiniz bir de bu tarafından bakın isterseniz insanın başına gelmeden konuşması çok güzel oluyor degilmi
Frenchoje Sevtap tüp bebek ile çocuk sahibi olabilir tekrar çocuk isterse. Kendi bedeninde yaptığı bir şeyi de kimseye soracak değil ya. Demek ki istemiyor, demek ki psikolojik durumu böyle gerektiriyor. Saygı duyulması gereken bir konu bu.
Sevtap Dehsetulvahset karışacak bişey yok herkes istediği yorumu yapabilir yorumlara bu kadar yüklenmek haksızlık bence
ZRaporu Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Yani hamile kalmanız normal 😋 ben spiralle korunuyorum. Spiralle hamile kaldım düşük yaşadım. Çıkardım 2 ay sonra yine düşük yaşadım. 5 ay sonra tekrar hamile kaldım şu an 8 aylık 4,5 yaşında büyüğü de
eceli_ Selin ay hayır yani beş çocuğu olsa size ne hiç çocuğu olmasa size ne. Sırf sorun çıkarmak linc etmek için yazmışsınız herseyi. Karşıysanız eğer sizin bedeniniz siz bağlatmazsınız olur biter onun bedeni onun kararı.
2cocukannesi Selin hap+geri çekilme yöntemiyle hamile kaldım daha ne yapsaydım hepsinden kombo mu yapalım. Tamam bağlatmadım ama bu saatten sonra da düşünmüyorum Allah verirse de başımın üstünde yeri var. Ben sadece anlamadığım neden karşısınız ?