Sevtap @Dmla Dmla Etigurme şakacı oldugunuz belli insanların fikirlerine saygı duyun baglatma karşıtı olabilir aynı duruma siz düşseniz ve çocuklarınızdan birine bişey olsa tekrar düşünseniz çocuk ne 💩 yiyeceksiniz bir de bu tarafından bakın isterseniz insanın başına gelmeden konuşması çok güzel oluyor degilmi
Frenchoje Sevtap tüp bebek ile çocuk sahibi olabilir tekrar çocuk isterse. Kendi bedeninde yaptığı bir şeyi de kimseye soracak değil ya. Demek ki istemiyor, demek ki psikolojik durumu böyle gerektiriyor. Saygı duyulması gereken bir konu bu.
Sevtap Dehsetulvahset karışacak bişey yok herkes istediği yorumu yapabilir yorumlara bu kadar yüklenmek haksızlık bence
ZRaporu Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Yani hamile kalmanız normal 😋 ben spiralle korunuyorum. Spiralle hamile kaldım düşük yaşadım. Çıkardım 2 ay sonra yine düşük yaşadım. 5 ay sonra tekrar hamile kaldım şu an 8 aylık 4,5 yaşında büyüğü de
eceli_ Selin ay hayır yani beş çocuğu olsa size ne hiç çocuğu olmasa size ne. Sırf sorun çıkarmak linc etmek için yazmışsınız herseyi. Karşıysanız eğer sizin bedeniniz siz bağlatmazsınız olur biter onun bedeni onun kararı.
2cocukannesi Selin hap+geri çekilme yöntemiyle hamile kaldım daha ne yapsaydım hepsinden kombo mu yapalım. Tamam bağlatmadım ama bu saatten sonra da düşünmüyorum Allah verirse de başımın üstünde yeri var. Ben sadece anlamadığım neden karşısınız ?
esin980 Oezlem geri çekilme korunma yöntemi değilmiş ay ben hemen hamile kalırım korkuyorum eşimde zaten görevde uzunn süre yok gelince bi yoluna bakacağım ama bende bir çocuktan yanayım elim istiyor bir tane daha ama o istesim kendi kendine 😀rabbim olmayanlara versin benim bebeğime de saflık versin inş
Busbus Heyyo34 çok doğru söylüyorsun mesela ben bir kızım var 2 buçuk yaşında 2 buçuk senedir geriçekilme yöntemi ile korunuyorum mecbur olarak prezervatif eşim de istemiyor ve geri çekilme ile korunma yöntemi aynı spiral taktıramıyorum cunku sürekli iltihap oluyorum haptır iğnedir kullanamıyorum kalp rahatsızlığım var demem o ki siz çok haklısınız herkes ne kadar korunma yöntemi olursa olsun kullanamıyor olabilir ben gibi
Nietzsche Oezlem sizinki gene normalmiş ben sevgilimden hamile kaldım ,şuan evliyiz ama bebek olmasaydı evlenmemiz imkansızdı her şerde bir hayır var . Şuan gayet mutluyum .çok zor zmaanlar geçirdim ama şuan iyiki olmış diyorum.
AntisosyalMam Oezlem bende 2. Çocuğa çok olumsuz bakıyorum. Kızım daha çok küçük zaten 6 aylık geçen hafta hamile kalmışım adetim gecikti test yaptım pozitif çıktı. Sonra hastaneye gittim tekrae kan testi yaptırdım oda çok düşük çıktı. Düşük yapabilirsin dediler ertesi gün kanamam başladı ve düşük yaptım. Düşük yapmasaydımda bakamazdım zaten. İyiki kendiliğinden gitti 3 haftalık falanmış. Minnacık bir kan pıhtısı olarak çıktı. Sonra spral taktırdım ve prezervatiflede korunuyoruz. Allah olmayana versin
Aylizak Oezlem ilk bebeğimi daha istemiyordum aslinda bi kac sene daha diyordum hap.ile korunuyordum 3 sen ictim hapi doktorum artık ara ver yumurtalıklarin tembellesmiş dedi 6 ay sonra tekrar devam edelim dedi hamile kalirmiyim dedim kalmassin cok zor dikkat et gene dedi geri cekilme ile bıraktıktan 1 ay sonra hamile kaldim 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼😂