Merhabalar kızlar daha önceden de yazmıştım boşanıyorum evliliğimiz boyunca hep aldatıyormuş kocam olacak o pislik bende hep fedakarlık yaptım aslında ben benlikten çıkmışım karakterim değişmiş resmen evlendiğim şerefsiz yüzden.ben bekarken öyle karakterli insanların yüzüne bile bakmazdım ama kader işte evlendim görücü üsülüyle ve sevgili de yapmamıştım bekarken evleneceğim insanla bütün duygularımı yaşamak istedim ve öyle de oldu benim için onun için öyle değilmiş meğerse ben bi taşı sever değer verirmişim kendimi çok kötü kandırılmış hissediyorum çok zor bi süreç bu boşanma aşaması sürekli ağlayıp duruyorum bir de çocuğum var 22 aylık telefon çaldıkça baba diye heyecanlanıyor baba diyor sürekli ben bunları görünce duyunca daha çok üzülüyorum şuanda da 1 saatten fazla oldu ağlıyorum yaptığım fedakarlıklara onca temiz duygularıma hep arkamdan iş çevirmiş ve ailesi tek değil bütün sülale bilirmiş öyle çok kötü bir durum ki yatağımda sessizce ağlıyorum sürekli ara ara çocuğuma kızıyorum yapamaması gereken bişey olunca sonra ona kızdığım için de ağlıyorum hiç göz yaşım dinmiyor aileme pek belli etmiyorum çok öyle ince düşünen bir aile değil ailem kızımla birlikte babamın evinde kalıyorum onun ailesi de çocuğunun nasıl biri olduğunu bile bile bana getirdiler benimle evlendik arkamda çevirdikleri işleri babası biliyormuş onların bir kızı var Allah kimseninkini kimseye asla koymuyor ama insan oğluyuz işte hemen olsun da göreyim diyorsun ben ailemin yanına çıkıp geldim nisan ayında çocuğumla birlikte daha küçüktü bizim arkamızdan bile gelmedi sevgilileriyle konuşmaya başlamış beni bir kere bile aramıyordu iş yerinde sevgilileriyle saatin her dksı konuşmuş msjlaşmış aramış görüntülü normal arama gündüz öyle gece öyle sabahlara kadar konuşuyormuş nerden biliyorsun derseniz telefon görüşmelerini istemiştim mahkemede geldi oradan gördüm çocuğum ameliyat oldu kasım ayında çıktım 2 gün sonra çocuğu verdim yatılı olarak çocukla bile ilgilenmemiş 2 gün boyunca sürekli sevgilileriyle konuşuyormuş ilgilenmemiş bile çocukla bide çocuk istemiyordu ben isterdim çocuğu rızkı vardı dünyaya geldi bu üçüncü hamileliğimdi 2 tane ölü gebelik yaşadım kızımda hamileyken de çok riskliydi ve hiç aşerdiğim bişeyleri bile almadı hep param yok dersi olsa neden almayayım evliliğimiz boyunca bana hiç harçlık vermedi üstüme başıma bişeyler almadı düşünün montum bile yoktu yazlık montla kışım dışarı çıktım bir ay ilaç kullandım o kadar çok şey var ki anlatsam bitmez 6 yıl çektim narsist bi kişiydi bilenler bilir zaten nasıl yaşadıklarını çok yazdım okuyamaz bi çoğu kişi. Teşekkür ederim şimdiden beni dinlediğiniz için.