aykirikadin Günaydin kızlar Tescilli olan alev ateşi ben sizleri özledim Günaydın @HurremSultan Günaydin @belladonna Günaydin @superisi_ Günaydin @Yasooo Günaydin @Senanur-35 Günaydin @Artemis_ Günaydin @etoile Günaydin @Rouge Günaydin @Yasak_elma Günaydin @Sedaa Günaydin @successfulwoman Günaydin @bukii27 Günaydin @bitterdelisi24 Günaydin @Buzlulimonatam Günaydin @Cicekliperde Günaydin @xyzem Günaydin @Medusa Günaydin @melebek Günaydin @Kekillikamisci Günaydin @kleopatranizzz Günaydin @kizsidikaa Günaydin @Zamansiz_ Günaydin @selen_ Günaydin @lanjalee Günaydin @rihannaa Günaydin @Pinkoooo Günaydin @piyangobileti Günaydin @Prenseess_98 Günaydin @Gzmkk Günaydin @ikiprensesannes Günaydin @Nietzsche Günaydin @hesapmivercem Günaydin @Bubenimoykumm Günaydin @BlackMambaa_ Günaydin @Demokrit Günaydin @melaykeeee Günaydin @She_angel Günaydin @1939 Günaydin @eflalle Günaydin @Copper Günaydin @simonedebeauvoir Günaydin @Cappuccino Günaydin @Moonlight_ Günaydin @gulce Günaydin @Deleted33 Günaydin @zeytep Günaydin @Gittibimilyarlikmobilya Günaydin @apuska Günaydin @Afrodit Günaydin @TombulHatun Günaydin @dnz23 Günaydin @LAVINIA__ Günaydin @Deletedmom_18 Günaydin @Sokaklambasi
belladonna aykirikadin Günaydın aykırı aşkım. Bu gözler senin post açtığını da gördü Ya çok şükür 🙌💃 Peride de seni bilip de özlemeyen yok. Ben de çok özeldim seni. Nasılsın? Hamilelik, iş hayatın, kursun nasıl gidiyor? ♥️
aykirikadin TombulHatun Aşkim gelmeme az kaldi.. Sizi özledim♥️ Sen nasilsin tombulum.muhaseben islerin biraz sakinleştimi
aykirikadin belladonna Aşkim benim.sizi özledim.💐❤️ Hamilellik çok şükür sağlikli bir şekilde devam ediyor.🙌 Dil zor ama halletmeye çalışiyorum.💃 Duanizi beklerim Aşkim🙌💃
eceberrak Bize yok mu yaa bu mu kardeşlik bu mu kadın dayanışması hahaa Günaydın güzellikler süslüler
Moonlight_ aykirikadin güüüü naaaaay diiin (seda sayan gibi okuyun) sabah sabah bu enerji nerden geliyor bende bilmiyorummm 🤭 aykiri kadinim nasilsinnn nerelerdesin 😍❤️😘
Deleted35 aykirikadin günaydın bi an etiketler arasında yokum diye üzüldüm sonra gördüm ki giremediğim hesabım etiketliymiş 🥰😅 biz de seni özledik gel biraz sohbet edelim 💐❤️
aykirikadin Deleted35 kiz artik şu isimleri değiştirmeyin.kendi isminiz peridenin tescili logosu olur.unutulmazsiniz. Bende sizi özledim💐❤️
Deleted35 aykirikadin çok haklısın ben hesabıma giriş yapamayınca mecbur yenisini açtım isim aynı ama birebir aynısını yapamadım kabul etmedi peridecim 😅