aykirikadin belladonna Aşkim benim.sizi özledim.💐❤️ Hamilellik çok şükür sağlikli bir şekilde devam ediyor.🙌 Dil zor ama halletmeye çalışiyorum.💃 Duanizi beklerim Aşkim🙌💃
aykirikadin TombulHatun Aşkim gelmeme az kaldi.. Sizi özledim♥️ Sen nasilsin tombulum.muhaseben islerin biraz sakinleştimi
TombulHatun aykirikadin gel özletme kendini 😘 aşkm muhasebe öyle bir hal almaya başladı ki asla hafiflemiyot 🥲
Deleted35 aykirikadin çok haklısın ben hesabıma giriş yapamayınca mecbur yenisini açtım isim aynı ama birebir aynısını yapamadım kabul etmedi peridecim 😅
simonedebeauvoir aykirikadin bak seni yerim güzel insan nasıl da unutmamışsın beni 🥰 günaydin ateşler kraliçesi 🧛♀️
Zamansiz_ aykirikadin Gunaydinnnn💃🏻💃🏻🧚🏻♀️ nasilsinnnnn sık sık uğraaa hepimize cok iyi geliyorsunnn🌷🌷
successfulwoman Aykiri Günaydin. Beni etiketlemişsin teşekkür ederim. Sana cok benzemek isterdim. Gerçi benzetiyorlar. Nerde sana yetişmek.. Bu enerjini ateşini nasil yakaliyorsun bize anlatirmisin lütfen..
aykirikadin successfulwoman bana benziyebilirsin önce peridede ateşli resmi al ve sevgi dilinde ol♥️ Başka yapacak bişey yok
Yasak_elma aykirikadin Gü nay dııın aşkımsuuu😚☀️nerelerdesin kara batak gibi bi girip bi çıkıyorsun ortaya