selen_ Upuzun bir alışveriş listesi yazdım. O da:bunlar ne yıllık mı 😀 yazmış Bende: Ağanın eli tutulmaz aslan kocam 💋 yazmışım 😀
zeytep Deleted_15 bu videoyu eşim instagramda görmüş, bak aynı sen diyo. Ben olmadan uyumuyorsun illa benide yanına alıyorsun diho😅
melaykeeee Deleted35 benim kızımda öyle 3 aylık 2 aya kadar emdi şu son bir aydık emmiyo her yolu denedim yine emmedi dünyanın sonu değil ama ❤️
Deleted35 melaykeeee aynen öyle dünyanın sonu değil tabi benim ki emmiş işte onca ay daha ne istiyorlar bilmiyorum askere gidene kadar emzir dicekler utanmasalar 😂😅
kanalize melaykeeee trendyoldan link atmışım alınacakları 😄 şarjlı diş fırçası ucu, bebeğimin ilk zeka kartları, oyun halısı 😇🙃
Deleted_15 HurremSultan ay hareketlerin sırası bile aynı bende. Bu kadar olur görünce direk atmışım eşime 😂😂 sizde karşılıklı ahshhs
kanalize melaykeeee aldığımızın boyutu küçük geldi iadeye gidecek büyüğüne bakıyorum şu an şunu favorime eklemiştim https://ty.gl/0jidmwcb0d
melaykeeee Zamansiz_ sorma ya geceden evi komple topluyorum yarına rahat olurum çocuk uyursa uyurum diyorum yok anam ev yine sabaha aynı 😂😂