Queen_ melaykeeee bugün çocuğu doktora götürdüm eşim çalışıyordu kızıma ayakkabı almıştım eşimin kartından onu haber vermek için mesaj atmıştım 🤗
Deleted_15 HurremSultan ay hareketlerin sırası bile aynı bende. Bu kadar olur görünce direk atmışım eşime 😂😂 sizde karşılıklı ahshhs
Lvnsln melaykeeee trip attım Erken gelecekti kahve içmeye dışarı çıkacaktık güya işi çıkmış ‘Peki Klay Gels’ Yazmışım 🤣 sinir olunca bilerek harfleri eksik yazma huyu türedi son zamanlardada🤣
kleopatranizzz Lvnsln haahha ne kadar da ben. Bende “tm hytm” diyince adam anlıyor trip yüklendiğini😅😅
melaykeeee Zamansiz_ sorma ya geceden evi komple topluyorum yarına rahat olurum çocuk uyursa uyurum diyorum yok anam ev yine sabaha aynı 😂😂
Deleted_15 HurremSultan sıradışı bi şey yapmalı ya da bam telinden vurmalı seni başka türlüsünü yemeyiz bizz
melaykeeee Deleted33 çok geçmiş olsun ortalık hastalık kaynıyor valla bizde yeni atlattık 3 aylık kızım daha ❤️
Deleted33 melaykeeee vallahi öyle iyileşip tekrar hasta oluyoruz sizede çok geçmiş olsun bitsin bir daha gelmesin inşallah 🤲
Coolness melaykeeee Domates Pırasa Aklına ne geliyorsa aşkım benim beyin durdu Aynen böyle demişim 😂😂
melaykeeee Coolness ulan bekarken ne romantiktik evlenince şunu al şu eksik bebeğin bezi bitti maması bitti 😂😂😂 ah anam ahhh