Deleted33 melaykeeee vallahi öyle iyileşip tekrar hasta oluyoruz sizede çok geçmiş olsun bitsin bir daha gelmesin inşallah 🤲
kleopatranizzz Lvnsln haahha ne kadar da ben. Bende “tm hytm” diyince adam anlıyor trip yüklendiğini😅😅
Lvnsln kleopatranizzz ahahaha bazen o kadar bile yazamıyorum varya 👍 varya mesaja ifade bırakma onu yapıyorum sadece falan 🤣🤣 düşününce bi ergenlik hissi veriyor amann napalım🙈
melaykeeee Coolness ulan bekarken ne romantiktik evlenince şunu al şu eksik bebeğin bezi bitti maması bitti 😂😂😂 ah anam ahhh
kleopatranizzz Lvnsln ayy hiçtee bilee ergenlik hissi vermiyor 😅😅 adamlar anlıyor mu anlıyor orasına bak dhfhfh
Cappuccino melaykeeee Heyttt bee kimin karısı öğrendin bu işi grup hep gitmeye hazır sen yeterki iste bütün ormanlar bizim ama bu defa hazırmısınn söylüyorummm benim gözetimimde sana vericem🧐 Kopyala yapıştır yaptim 😁 gezmekten bahsediyor
Deleted_15 HurremSultan sıradışı bi şey yapmalı ya da bam telinden vurmalı seni başka türlüsünü yemeyiz bizz
Cappuccino Deleted_15 Allah seni kız offroad mevzusundan bahsediyor ama diger turlu dusununce laf oylede anlasiliyor 😆 gece gece ne ayaksin sen denmesin diye bari dedim detay gireyim altına
burcu21 Deleted35 kesinlikle haklısın bende dayanamam. Allah yardımcın olsun. Darısı kolaylıkla bana inşaAllah. 1 hafta sabret sonra zaten düzene girecektir. Peki nasıl uyutuyorsun sütten kestikten sonra nasıl uyutacaksın. Ben ayağımda sallıyorum öyle uyuyor merak ettim
Deleted35 burcu21 benim oğlum ayakta sallanmıyo hiç sevmedi yani atıyordu kendini bende hiç zorlamadım . Kucağımda uyuyo oturuyorum sarılıyo pışpışlıyorum akşamları öyle ama gündüzleri kahvaltıdan sonra dışarı çıkarıyorum iyice yürüyo koşuyo yoruluyo eve geliyoruz koltuğa oturuyo suluğuna ayran koyuyorum ya da eline muz veriyorum yer içerken oturduğu yerde uyuyakalıyor. Memeyi bıraktığımızdan beri böyle öncesinde memede uyuyordu her zaman
Deleted_15 Cappuccino hahahah valla sonunu okuyana kadar benim gibi içi fesatlara öyle dusundurtur hahahah tövbe ya 😂😂