- Düzenlendi
Kızlar burda bir sürü kişiyle samimiyim ama çok merak ediyorum nasıl birisisiniz kiminle konuşuyorum fotilerimizi atalım 😂
Kızlar burda bir sürü kişiyle samimiyim ama çok merak ediyorum nasıl birisisiniz kiminle konuşuyorum fotilerimizi atalım 😂
melaykeeee bende merak ediyorum ama ben buraya foto atmam bura erkek dolu 😂😂
melaykeeee Gizemli insanlar topluluğu 😂
Pinkoooo
Aşkım özel konuşma diye birşey var isteyene ordan at sende 😂 erkek olan belli ediyor zaten kendini
melaykeeee
Burası erkek dolu fake hesap geldiği için çoğu kişi açıktan atmaz genelde özelden atılıyor burdan ekmek çıkmaz yani açık posta kimse atmaz kendini 😂
BlackMambaa_ onu da geçtim tanıdık falan çıkar dnjdjxjxj
melaykeeee ama burda önce post sahibinden cevap vb.şeyleri bekliyoruz mesela sizde resim istediniz ama kendiniz yoksunuz 😁
Ya ben kimsenin fotisini görmek istemezdim çünkü bu kitap okuyup filmi izleyince bi mutsuz olursun ya aynı olmadığını görünce her karaktere göre kafamda bi portre çizdim şimdi çok havalı birisi öyle çikmazsa benim tüm hevesim kaçar bırası anonim olduğu için güzel 😂😂
BlackMambaa_ öyle öylede ne bileyim beni merak eden birileri varmı acaba bilmiyorum 😂😂
xyzem benim portrem var mı😇
kleopatranizzz
Hahahaha aynen birde o sorun var 😂 burası her türlü sıkıntı ya ben bile bazen yılan akrabalarım ile konuşuyormuşum gibi hissediyorum bazı kişiler bana öyle bir his veriyor yeni gelenler özellikle aynı akrabama benziyorlar skskdk😂
Pinkoooo
Vallaha bilemiyorum Belki Vardır merak eden çıkar illaki ya 😂
BlackMambaa_ bian ben seni merak ediyorum diyecen sandım ahahahaha
BlackMambaa_ at bana özelden merhaba ettim seni bende atcam😘 fake olmasın ama sonra kendimi ele vermyim
BlackMambaa_ ahhaha olur mu olurr
Pinkoooo ciddimisin😂erkekler ne bok yiyor acaba burda
melaykeeee valla kız geçen 2 kişiyi askıya aldılar pislikler burda bile rahat yok 😂😂
Deleted33 aşko şimdi atacaktım yorumları okuyunca vazgeçtim sizde atmayın 😂
Pinkoooo kız nasıl anlıyorsunuz erkek olduğunu 😂
melaykeeee bence de 😁